Cel mai avansat institut de cercetare din Australia, CSIRO, a descoperit, accidental, remediul pentru mahmureala.
Potrivit lui Manny Noakes, coordonatorul studiului, perele, in special cele coreene, actioneaza ca o enzima cheie in metabolizarea alcoolului. Pentru rezultate optime se recomanda consumul a 220 de mililitri de suc de pere, insa si consumul fructelor propriu-zise ar putea avea un efect similar.
Remediul a dus la imbunatatirea semnificativa a starii persoanelor care sufereau de mahmureala, sustine Noakes. Din pacate insa, perele trebuie consumate inainte de alcool.
Sursa
Potrivit lui Manny Noakes, coordonatorul studiului, perele, in special cele coreene, actioneaza ca o enzima cheie in metabolizarea alcoolului. Pentru rezultate optime se recomanda consumul a 220 de mililitri de suc de pere, insa si consumul fructelor propriu-zise ar putea avea un efect similar.
Remediul a dus la imbunatatirea semnificativa a starii persoanelor care sufereau de mahmureala, sustine Noakes.
Din pacate insa, perele trebuie consumate inainte de alcool.
Sursa