„Este efectul ăla de care zice toată lumea.” Vlăduța Lupău, la medicul estetician. Ce intervenția și-a făcut artista

„Este efectul ăla de care zice toată lumea.” Vlăduța Lupău, la medicul estetician. Ce intervenția și-a făcut artista
„Este efectul ăla de care zice toată lumea.” Vlăduța Lupău, la medicul estetician. Ce intervenția și-a făcut artista

Vlăduța Lupău este foarte apreciată de cei de acasă și a intrat foarte repede în sufletele celor de acasă. Artista are o carieră de succes și se bucura de o familie frumoasă, pe care o are alături de cel pe care îl iubește, Adi Rus.

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei multe dintre evenimentele din viața ei. Vedeta a fost întrebată de multe ori dacă are operații estetice, iar recent a postat în mediul online că este în cabinetul medicul estetician.

Citește și: ”Îmi fac bagajul să plec.” Ce anunț surprizător a făcut Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, după ce i s-au anulat planurile

Vlăduța Lupău, o nouă intervenție estetică

Intervențiile estetice își fac simțită prezența în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc din ce în ce mai des. Artista își dorește să arate cât mai natural și a decis să apeleze la o procedură non-invazivă.

Vlăduța Lupău a fost sinceră cu fanii săi și a filmat cum a decurs totul. Artista și-a băgat acid hialuronic în buze, intervenție pe care nu o face pentru prima dată.

Cu toate acestea, nu a exagerat, deoarece își dorește ca rezultatul să fie unul natural.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am venit să îmi... momentan sunt dată cu ruj și creion, o să mă șterg și o să îmi aranjeze buzele. Așa că o să vedeți că mă tot întrebați. Abia aștept.

Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj. Așa o să iasă. Cu siguranță mâine sau poimâine, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață. Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două – trei zile”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Vlăduța Lupău, la medicul estetician
Vlăduța Lupău, la medicul estetician[Sursa foto: Instagram]

Cum i s-a schimbat viața Vlăduței Lupău, după ce a devenit mamă?

Artista le-a povestit fanilor săi în ce mod i s-a schimbat viața din momentul în care a devenit mamă și a mărturisit că de obicei, lunea se trezea mai târziu, iar acum a ajuns să fie trează pe la 7 dimineața.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Săptămână frumoasă, dragilor! Vreau să vă spun că niciodată m-am gândit eu că lunea dimineața o să mă trezesc eu pe la 7, pe la 8, pe la 9, pentru că eu aveam un program destul de relaxant lunea, mă rog, și în orice dimineață până la 11-12 nu mă trezeam.Bine, asta nu înseamnă că sunt o putoare, pentru că aveam nopți pierdute de joi până duminică-luni. Ei bine, sunt forță, forță nucleară.

În viața mea nu m-am gândit că o să se întâmple chestia asta și că o să mi se schimbe într-adevăr viața cu orele acestea de dimineață.”, a transmis Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău, la medicul estetician
Vlăduța Lupău, la medicul estetician[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp a făcut un anunț neașteptat, în timp ce petrecerea alături de Vlăduța Lupău și soțul ei



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies