Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”


Foarte multe femei au avut neplăcerea să fie înșelate de partenerii lor, iar de cele mai multe ori majoritatea reacționează implusiv, cu sau fără voia lor. De foarte multe ori s-a pus întrebarea dacă o discuție cu femeia cu care partenerul vostru v-a înșelat ar fi mai benefică decât înfruntarea situației inițiale.


In articol:

Dacă ți-ai pus vreodată această întrebare sau ai fost pusă în situația neplăcută în care partenerul tău avea două relații în același timp, ei bine, trebuie să știi că reacțiile impulsive nu vor fi niciodată benefice, deoarece bărbatul nu va recunoaște niciodată, în momentul în care va fi pus în fața faptului împlinit.

Citeste si: De ce ne cade părul. ,,Sfatul meu este să nu va tundeți mai des”

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

[Sursa foto: PixaBay]

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

Dacă ați trecut prin situația incomodă în care partenerul vostru avea două relații în același timp, ei bine, trebuie să știți că în momentul în care va fi pus în fața faptului împlinit, acesta nu va avea curajul să recunoască nimic și tot ce veți lăsa în spate va fi un conflict interminabil.

Între două persoane care se iubesc vor exista mereu conflicte, dar acestea pot fi depășite. De cele mai multe ori bărbații clachează și simt nevoia să încerce și cu alte femei, iar acest lucru nu va avea niciodată un sfârșit bun.

Doctorul Cristian Andrei a povestit, în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”, că femeile ar trebui să o cunoască pe cea cu care partenerul a mai avut o relație în paralel, deoarece amândouă sunt femei și pot fi deasupra unui bărbat.

„Tu ca femeie merita sa o cunoști pe amanta, pentru ca amândouă sunteți femei si puteți fi deasupra acestui bărbat, împreună si pentru bărbat este ca trebuie sa participi la viata femeii tale. Sa te duci in preajma ei si sa ii cunosc pe bărbații care într-o zi s-ar putea sa o dorească. Plâng copiii pe la colturi, prin dormitoare, pentru ca mama face atâta drama, in loc sa se ducă sa o cunoască pe femeia aia”, a spus doctorul Cristian Andrei.

El a mai spus că pentru bărbat este o sancțiune destul de gravă, mai ales când partenera ta te înșală cu unul dintre prietenii tăi. El este de părere că în acele momente nu te mai poți uita în ochii niciunuia dintre ei.

,,Pentru un bărbat asta este o sancțiune destul de grava. Nu te mai poți uita in ochii niciunuia dintre prietenii tai. Sa fii prezent pentru celălalt, nu absent. Aceasta absenta in cuplu, inevitabil, in câteva luni de zile duce la alternative. Fiecare dintre noi vrem sa avem emoții ”, a mai spus el.

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să îți usuci corect părul. ,,O să capete mai mult volum”

Ce a mai declarat doctorul Cristian Andrei

Doctorul Cristian Andrei a mai spus că nu încearcă să încurajeze relația obligatorie între un bărbat căsătorit și amanta.

„Nu încercam sa încurajam relația obligatorie intre un bărbat căsătorit si amanta. E vorba despre retinerea asta teribila, pe care eu o desprind din psihoterapiile numeroase, cu soții înșelate. Acest indemn face parte din ideea ca si amanta si soția sunt doua femei, care ar vrea sa iubească, ar vrea pasiune”, a mai spus doctorul Cristian Andrei.

El consideră că în ura pe care o femeie o poate avea la adresa unui bărbat este destul de multă miere și iubire.

,,Putina lume știe ca în ura pe care o femeie o poate avea la adresa unui bărbat este destul de multa miere este si iubire când e vorba de ura la adresa celeilalte femei este multa mătrăguna, dar când e vorba de a l taxa pe bărbat si soția si amanta au acolo in spate ceva iubire, ceva speranța ca lui o sa ii para râu si o sa se întoarcă la ea”, a mai declarat doctorul.

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

Este bine sau nu să îi cunoști amanta?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile


Abonează-te pe

Citește și:

Cum rezolvăm probleme din cuplu. „Este ceva care îmi stimulează simțurile”

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum alegem culoarea vopselei de păr. „O culoare nu decolorează o altă culoare”

Ce poți să faci atunci când te simți singură


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri