Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu


Nicoleta Luciu a fost considerată multă vreme cea mai sexy femeie din România. De când s-a retras la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu însă a fost uitată de mai toată lumea.


In articol:

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai frumoase și mai sexy vedete de la noi. Cântăreața, fostă Miss, transformată în iepuraș Playboy, apoi asistentă TV , s-a retras din lumea showbiz-ului treptat, după ce a devenit mama a patru copii. Mutată la Miercurea Ciuc, alături de soțul său care are afaceri în zonă, Nicoleta Luciu a fost ușor-ușor uitată de mai toată lumea. Au răzbătut rar știri despre ea, de cele mai multe ori nici acestea nu au avantajat-o, erau despre fluctuațiile ei de greutate sau despre problemele sale de față.

Nicoleta Luciu și-a făcut intervenții la față și a mai slăbit

Citeste si: Motivul real al divorțului Irinei Rimes

Citeste si: O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!

Nicoleta Luciu, care va împlini luna viitoare, 39 de ani, a devenit casnică, însă de pe paginile ei de socializare reiese că nu a uitat să treacă pe la cabinetul medicului estetician, unde își face diverse intervenții la față. De altfel, mai mult capul și-l pozează Nicoleta Luciu în imaginile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Totuși, se pare că Nicoleta Luciu a mai slăbit și acum arată mult mai bine decât în urmă cu un an când a participat, alături de sora ei, la un show tv. Atunci, Nicoleta Luciu a fost greu de recunoscut de cei care cu ani în urmă o admirau pentru trupul său sexy.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri