Emy, dansatoarea maneliștilor, în rolul de inspector DSP


Dansatoarea maneliștilor vrea să arate că nu este doar frumoasă, ci poate avea și o meserie respectabilă. Emy va fi inspector în cadrul DSP București.


In articol:

Maria Emylia Florescu, cea care a dansat în mai multe videoclipuri ale cunoscuților maneliști, s-a hotărât că vrea să aibă o altfel de meserie. Frumoasa blondă va fi inspector în cadrul DSP București.

Emy, dansatoarea maneliștilor, inspector DSP

Postul pentru care Maria Emylia Florescu a reușit să aplice, și chiar să-l câștige, a fost valabil doar 48 de ore.

Doar cei care știau de existența lui au putut măcar să aibă o șansă.

În urma aplicărilor, doar 11 candidați au rămas în cursa pentru ocuparea postului. 

Citeste si: Lavinia Pârva o învață pilates pe...Andreea Mantea!

Emy, cea care a dansat de-a lungul timpului în mai multe videoclipuri ale maneliștilor, a reușit să ocupe un post la DSP București.

maria emy florescu inspector dsp
Emy a fost dansatoarea maneliștilor[Sursa foto: Facebook Maria Emylia Florescu]

Totuși, DSP București spune că nu ar fi vrut să-i acorde acest loc Mariei Emylia Florescu, dat fiind că „postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.” 

Citeste si: Cine este Mario, noul concurent de la Puterea dragostei! Bărbatul le-a jignit grav pe fete: „Niște depravate...”

În anunțul postat de DSP, se cerea diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, iar Emy este licențiată în management turistic la o universitate privată, experiența profesională fiind în domeniul artistic.

emy dansatoare
Emy a dansat în mai multe videoclipuri ale maneliștilor[Sursa foto: Facebook Mar]

"Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, în data de 6 noiembrie 2020 au fost publicate pentru

ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante, în conformitate cu prevederile Ordinul Ministerului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr.
55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.", se arată în comunicatul postat de DSP București


Abonează-te pe

Citește și:

Trucuri pentru a face față frigului. Cum să îți păstrezi căldura trupului

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est are coronavirus: „Starea lui nu este foarte bună”

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2020! Nativii zodiei Taur trebuie sa rezolve multe probleme neprevăzute!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Monica Gabor a reacționat după ce s-a aflat despre despărțirea de Mr. Pink: "Dacă nu citești ziarele"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri