Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"


Show-ul unde stilul domnește scoate la iveală temperamente nebănuite ale concuretelor Bravo ai stil – Celebrities!


In articol:

Proaspăt intrată în competiția stilului, Emy Alupei a avut multe lucruri de comentat în privința celorlalte concurente.

La cei 21 ani pe care îi are, un temperament vulcanic așa cum ea însăși s-a declarat, Emy a cedat psihic în cabina de machiaj a emisiunii Bravo ai stil – Celebrities. Totul a pornit de la faptul că ea are un limbaj nu tocmai elevat și înjură foarte mult, astfel încât Roxana Nemeș a fost total deranjată de vorbele auzite.

 

Cum a trecut ceva timp încât să poată observă tipologiile de temperamente, probabil total diferite de ceea ce a întâlnit la Survivor România, Emy a pornit atacul asupra blondei care era obișnuită cu scandalul și tensiunile show-ului.

Ca o oală ce fiebe în clocot, Emy a început să le imite pe unele dintre concurente, în cabina de machiaj și să pretindă că multe joacă un rol în față camerei și “apoi să moară Tanța, când se închide camera, să moară.. să facă… Nu așa! Trebuie să fim reali! Nu toți suntem reali! Știm foarte bine că mulți joacă roluri.

Nu este nimeni perfect, toți avem defecte și calități.”

Cea ofensată de cele spuse în cabina a fost chiar Roxana Nemeș: “Emy, ce vrei să spui că eu nu sunt reală? Eu nu înjur nici pe al meu când mă enervez, îți jur! Nu îmi place să înjur, este vorba și de obișnuință! Eu nu mă dau alta decât sunt!”

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

În platoul emisiunii Emy a menționat că ea este o tipă reală și așa se comportă oriunde și nu încearcă să pară altfel atunci când este filmată. “Eu îmi asum limbajul meu și mi s epare că fiecare om înjură din când în când, nu conteaza cine ești și ce nivel ai în societate, că toți suntem oameni și nimeni nu e perfect. Ea a zis că niciodată nu face asta și eu cred că minte de îngheață apele! Și dacă nu înjuri, poate faci altele sora mea! Ce te intereseză pe tine ce fac eu?!”

Reacția Roxanei Nemeș

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Roxana Nemeș: “Eu nu înjur! Asta este firea mea! Însemană că mint dacă eu spun că nu înjur? Nu înțeleg unde bați. Trebuie să fiu ca tine?”, a comentat revoltată până la culme Roxana.

La interviul individual de testimonial, Emy a comentat că ea este o tipă asumată și reunoaste că vorbeste "mai colorat” în diferite situații chiar dacă deranjează pe cei din jur. Practic ea nu pretinde că în fața camerei ea este o doamnă sau domnișoară foarte elevată.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Conflictul dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș nu se mai termină! "Nu are o chiftea în burtă! Îmi este milă..."

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri