Emma Dumitrescu a născut! Prima imagine cu bebelușul


Emma Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară! A adus pe lume o fetiță.

Una dintre cele mai apreciate fotomodele, care a reușit să devină în scurt timp favorita lui Cătălin Botezatu, este în culmea fericirii. Emma Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară. Ea și partenerul ei de viață i-au ales numele: Amelia! Emma Dumitrescu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu fiica ei care a strâns numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali. Mai mult decât atât, Amelia a împlinit chiar două săptămâni.

Citeste si: VAMPIRI ENERGETICI! Plantele care te seacă de energie! Aruncă-le imediat!

Citeste si: Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Emma Dumitrescu, tânăra care a reușit să câștige concursul „Next Top Model” la numai 16 ani, a devenit mamă. Fosta concurentă a vorbit despre momentul de după concurs și despre anii în care a făcut modelling în întreaga lume.

„Am făcut bănuţi. Nu pot să spun că n-am fost mulţumită. Întotdeauna am făcut cât să mă întreţin şi cât să-mi pregătesc următorul pas. Scopul meu a fost să călătoresc şi să văd cât mai multe locuri, nu să fac averi", a dezvăluit Emma în cadrul unei emisiuni TV.

Iar în aceste călătorii, Emma și-a cunoscut și sufletul pereche, în persoana unui fotograf celebru. În luna aprilie, acesta a cerut-o în căsătorie, iar acum au devenit părinți.

„Cel mai important om pentru mine a fost întotdeauna, fără să conştientizez atunci, chiar soţul meu. Ne-am cunoscut când am început să lucrez la agenţia de modeling, însă eram doar prieteni. M-am întors în ţară şi am zis hai să ieşim. Şi a venit cu motocicleta, primind o bilă albă. Acum sunt şi eu motociclistă. După mai multe ciondăneli, ne-am revăzut întâmplător în staţia de metrou Dristor, şi am mers la el să-l sărut şi ne-am împăcat definitiv. Ne-am logodit de două luni", a declarat Emma în cadrul aceleiași emisiuni TV.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri