Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club! Artistul a fost vrăjit de ea


Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club. Cei doi au fost protagoniștii unui moment de-a dreptul memorabil. Ce a povestit fosta asistentă TV.


In articol:

Numele lui Emily Burghelea este pe buzele multor români, după ce zilele trecute a decis să își dea demisia de la emisiunea la care era asistentă. Puțini știu, însă, ce legătură are fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” cu Maluma, unul dintre cei mai doriți bărbați din lume.

În urmă cu doi ani, artistul a susținut un concert grandios la Romexpo, iar după spectacol a petrecut în club până la șase dimineața alături de mai multe românce. Printre ele s-a aflat și Emily Burghelea, care nu a ratat ocazia de a-l cunoaște pe artist îndeaproape și de a face și o fotografie cu el.

Maluma a pierdut avionul din cauza petrecerii

Emily și Maluma s-au simțit extrem de bine în club, zborul artistului fiind reprogramat pentru o oră mai târzie, căci artistul a fost de-a dreptul fermecat de fosta asistentă TV.

Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club
Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club

Maluma, impresionat de frumusețea româncelor


Emily Burghelea a povestit că s-a simțit excelent împreună cu starul columbian, însă a ținut să menționeze că nu a depășit ”o anumită limită”.

”Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne!

Citeste si: Scandal monstru după ce Emily Burghelea și-a dat demisia! Mirela Vaida, foc și pară: „A făcut-o cu ou și cu oțet”

Eu cred foarte tare în legea atracției.

Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.

Am petrecut ore bune în club, a stat până dimineața, s-a distrat și a zis că va reveni în România pentru că, aparent, i-a plăcut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toată noaptea și chiar nu ai fi spus că este atât de celebru, nu ai fi spus că este Maluma”, a povestit Emily, citată de wowbiz.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”


Abonează-te pe

Citește și:

Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Scandal monstru după ce Emily Burghelea și-a dat demisia! Mirela Vaida, foc și pară: „A făcut-o cu ou și cu oțet”

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri