Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!

Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!
Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!

Emily Burghelea a ieșit la plajă cu o geantă care valorează cât salariul ei de asistentă a Mirelei Vaida pe aproape o jumătate de an.

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida, care și-a dat demisia după ce a dezvăluit în direct că Vulpița este bătută de Viorel, a plecat în vacanță. Vedeta a preferat să se relaxeze după câteva săptămâni extrem de tensionate și a ales Grecia, nu înainte de a anunța că este dispusă să plătească, la nevoie, despăgubirile pentru că a încălcat clauzele de confidențialitate de pe contract.

Emily Burghelea, geantă de 3.500 dolari la plajă! Diorul care a înnebunit instagramistele

Prima fotografie postată de Emily Burghelea de la malul mării o arată pe aceasta extrem de zâmbitoare, cu un tricou negru pe care scrie ”Truth is expensive” (adevărul este scump) și cu o geantă de plajă extrem de interesantă.

Geanta pe care scrie cu litere de-o șchioapă ”Christian Dior” este un model de lux din colecția de acum doi ani al celebrului producător francez.

La vremea respectivă, colecția a făcut ravagii mai ales în zona influencerilor, deși prețul genților nu era deloc unul la îndemână.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Colecția se numește ”Dior Book Tote” iar geanta respectivă, ”Multicolored Orange” putea fi achiziționată, în urmă cu 2 ani, la prețul de 3.500

dolari. Și ar putea fi achiziționată și azi, dacă nu s-ar fi vândut ca pâinea caldă. În prezent, site-ul oficial Dior mai vinde doar modelul monocrom al acestei genți, la prețul de 2.500 euro.

Citeste si: Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Emily Burghelea, geantă de 3.500 dolari la plajă! Cât salariu pe o jumătate de an

Ca asistentă, Emily Burghelea ar fi putut să-și cumpere o astfel de geantă din salariul ei în 4-5 luni, dacă nu ar fi cheltuit nimic din banii primiți. WOWbiz.ro a scris că Emily câștigă în jur de 3.000 lei pe lună ca asistentă a Mirelei Vaida, ea fiind una dintre cel mai prost plătite vedete de televiziune.

Pe de altă parte, Emily Burghelea provine dintr-o familie destul de potentă financiar, care o susține în aceste momente.

Emily este o tânără obișnuită cu luxul și pasioantă de fashion, ea făcând o figură frumoasă în show-ul ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, acolo unde a ajuns până în fazele finale.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies