Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!

Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!
Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!

Emily Burghelea a ieșit la plajă cu o geantă care valorează cât salariul ei de asistentă a Mirelei Vaida pe aproape o jumătate de an.

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida, care și-a dat demisia după ce a dezvăluit în direct că Vulpița este bătută de Viorel, a plecat în vacanță. Vedeta a preferat să se relaxeze după câteva săptămâni extrem de tensionate și a ales Grecia, nu înainte de a anunța că este dispusă să plătească, la nevoie, despăgubirile pentru că a încălcat clauzele de confidențialitate de pe contract.

Emily Burghelea, geantă de 3.500 dolari la plajă! Diorul care a înnebunit instagramistele

Prima fotografie postată de Emily Burghelea de la malul mării o arată pe aceasta extrem de zâmbitoare, cu un tricou negru pe care scrie ”Truth is expensive” (adevărul este scump) și cu o geantă de plajă extrem de interesantă.

Geanta pe care scrie cu litere de-o șchioapă ”Christian Dior” este un model de lux din colecția de acum doi ani al celebrului producător francez.

La vremea respectivă, colecția a făcut ravagii mai ales în zona influencerilor, deși prețul genților nu era deloc unul la îndemână.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Colecția se numește ”Dior Book Tote” iar geanta respectivă, ”Multicolored Orange” putea fi achiziționată, în urmă cu 2 ani, la prețul de 3.500

dolari. Și ar putea fi achiziționată și azi, dacă nu s-ar fi vândut ca pâinea caldă. În prezent, site-ul oficial Dior mai vinde doar modelul monocrom al acestei genți, la prețul de 2.500 euro.

Citeste si: Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Emily Burghelea, geantă de 3.500 dolari la plajă! Cât salariu pe o jumătate de an

Ca asistentă, Emily Burghelea ar fi putut să-și cumpere o astfel de geantă din salariul ei în 4-5 luni, dacă nu ar fi cheltuit nimic din banii primiți. WOWbiz.ro a scris că Emily câștigă în jur de 3.000 lei pe lună ca asistentă a Mirelei Vaida, ea fiind una dintre cel mai prost plătite vedete de televiziune.

Pe de altă parte, Emily Burghelea provine dintr-o familie destul de potentă financiar, care o susține în aceste momente.

Emily este o tânără obișnuită cu luxul și pasioantă de fashion, ea făcând o figură frumoasă în show-ul ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, acolo unde a ajuns până în fazele finale.

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Alegere neașteptată pentru Alev

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Care este motivul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr. Unde își încarcă acesta bateriile: “Observ că unii își vând liniștea de acasă.”

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies