Ella și Livian de la Puterea Dragostei s-au revăzut! Ce au discutat cei doi?

ella si livian puterea dragostei
Ella și Livian de la Puterea Dragostei s-au reîntâlnit

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au revăzut după mult timp. Ce se întâmplă, de fapt, între Livian și Ella de la Puterea Dragostei?

Relația lui Livian cu Ella de la Puterea Dragostei a fost mereu pusă sub semnul întrebării. Deși cei doi au spus întotdeauna că sunt doar prieteni buni, nimeni nu i-a crezut. Acum, cei doi s-au revăzut și au postat totul pe rețelele de socializare. 

Ella și Livian de la Puterea Dragostei s-au revăzut după mult timp

Ella și Livian de la Puterea Dragostei au decis că este momentul să mai iasă din momentele de rutină și să se revadă pentru a povesti momente din viața lor.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: "Aseară am primit un telefon..."

După ce Ella și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că trece prin momente cumplite, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D și-a luat prietenii și a petrecut o zi minunată alături de ei. Printre oamenii dragi, a fost și Livian, cel despre care toată lumea zice că ar avea o relație de iubire cu frumoasa brunetă.

livian si ella puterea dragostei
Livian și Ella de la Puterea Dragostei au recunoscut că între ei există o frumoasă relație de prietenie[Sursa foto: Instagram Livian]

Ella de la Puterea Dragostei a postat mai multe filmuțele  pe Instagram, la secțiunea stories, acolo unde îi are pe cei mai mulți dintre oamenii care o iubesc.

Citeste si: Zanni a primit un mesaj de la Alex Velea la Survivor 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

"Ella: Ia uitați cu cine m-am întâlnit!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Livian: Foarte mare veste! Ella, de zând ai zis că mergi la Survivor?

Ella: M-au chemat, dar chiar nu merg!

Livian: Am auzit că mergi la Războinici să îl cunoști pe Jador... la traseu

Ella: De ce ești așa?

Livian: Mi-ești dragă, prietena mea Ella! Merge câte o glumiță", au fost câteva dintre replicile pe care Ella și Livian de la Puterea Dragostei și le-au adresat.

livian puterea dragostei
Livian de la Puterea Dragostei le răspunde internauților care spun că ar avea o relație de iubire cu Ella[Sursa foto: Instagram Livian]

Cu toate că Livian și Ella au declarat mereu că sunt buni prieteni, după revederea dintre cei doi, au început să apară și comentariile răutăcioase.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„Să îmi fie cu iertarare, Livian... Dar cu ce este mai diferită situația ta cu Ella de situația lui Jador cu Bianca? Din câte țin eu minte, i-ai reproșat pe un vlog, lui Jador, că a exagerat... Nu știu cu ce anume! Dar văd că și tu ești lipit de Ella! Asta înseamnă că nu îl respecți?? Nu cred!”, i-a scris un internaut lui Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

„Nu i-am reproșat nimic lui Jador în legătură cu femei, alte discuții avem :)”, a declarat și Livian la rândul lui.

Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Deși viața părea a fi perfectă pentru Ella de la Puterea Dragostei, lucrurile nu stau chiar așa. După ce s-a despărțit de iubit și a aflat că tatăl său este bolnav, acum fost concurentă a mai primit o lovitură cruntă din partea vieții. 

„Trebuie să vă povestesc ceva...o mică parte din ceea ce trebuie să vă spun. Pentru că nu pot vorbi pe story am decis să scriu...Aseara am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea...Din păcate mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani. După ce m-am despărțit de iubitul meu  pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul. Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama ea...Eu nu mai am putere nici să mă rog! Vă mulțumesc...Asta am simțit să vorbesc cu voi, cu riscul că voi fi criticată, dar nu-mi pasă atât timp cât rugăciunile voastre ajung unde trebuie. Mergeți la control la timp, din dragoste pentru cei dragi! Nu mai fiți egoiști...Banii se fac și se pierd, dar sănătatea cu greu. Investiți în voi! Un necaz nu vine niciodată singur, din păcate! Sper ca măcar voi să fiți bine. Vă iubesc!”,

 Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Alexandra Stan de la Survivor 2021 și Dorian Popa, idilă în secret?! Ce a declarat Faimoasa?

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit din nou!

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies