Ella l-a sunat pe Culiță Sterp în timpul emisiunii! Cum a răspuns artistul care abia s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua


Ella, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua.


In articol:

Tensiunile dintre Ella și Jador ating cote alarmante, iar cei doi au fost la un pas de bătaie în ediția de astăzi.
Concurenții de la Puterea dragostei nu se mai suportă unul pe celălalt, iar astăzi au avut loc dezvăluiri neașteptate despre trecutul lor.

Jador nu poate suporta ideea că Ella a început să discute la telefon cu Iancu în fiecare seară, după ce a spus că se întoarce pentru el, iar Ella l-a numit ipocrit pe Jador.

În plus, în ediția de astăzi, Jador l-a adus în discuție și pe Culiță Sterp, nimeni altul decât fratele lui Iancu, cel care s-a împăcat de numai câteva zile cu Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Reacția neașteptată a lui Jador

Citeste si: ȘOC! Bogdan Mocanu spune tot adevărul despre Bianca de la Puterea dragostei! ”Se transformă când iubește, uită de ea”!Ce părere va avea Livian despre declarațiile bărbatului

Citeste si: Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”

 

Jador a dezvăluit că iubitul lui Carmen de la Sălciua și Ella au avut parte de mai multe atingeri interzise, iar Ella efectiv a luat foc.

Pentru a le demonstra colegilor că Jador minte, Ella a încălcat regulamentul casei Puterea dragostei, a luat telefonul și l-a sunat pe Culiță.

Ce a făcut Culiță

Din nefericire pentru ea, Culiță nu a răspuns la telefon, fiind probabil ocupat și nevrând să pericliteze împăcarea cu fosta soție, Carmen de la Sălciua.

De altfel, Jador i-a spus de mai multe ori Ellei să nu îl sune pe Culiță, pentru că are o relație, însă concurenta nu l-a luat în seamă, a sunat și a așteptat încordată pentru ca artistul să îi răspundă și să lămurească situația.


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Reacția neașteptată a lui Jador

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

ȘOC! Bogdan Mocanu spune tot adevărul despre Bianca de la Puterea dragostei! ”Se transformă când iubește, uită de ea”!Ce părere va avea Livian despre declarațiile bărbatului

Surpriză uriașă! Ce a răspuns Victor Slav în momentul în care a fost întrebat dacă are o relație cu Cristina Mihaela! ”E normal”!

Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri