Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."


Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! Bruneta a recunoscut că are o relaţie specială cu omul de afaceri!


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. Ei bine, cât timp a fost pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Citeste si: Ella, prima poză cu ea acasă la Jador! Fanii i-au dat de gol!

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

În urmă cu puţin timp, contactată telefonic de jurnaliştii kfetele.ro, Ella a vorbit despre prietenia strânsă pe care o are cu Alex Bodi.

Citeste si: Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Extrem de grav"

Ella de la Puterea Dragostei, PRIMA declaraţie despre legătura cu Alex Bodi

" Este adevărat! Eu cu Alex ne-am cunoscut cu mult înainte să fie el cu Bianca. Avem prieteni comuni şi, DA, am vorbit mult în perioada asta, dar nimic special.

Îmi este un om drag şi îl apreciez pentru tot ceea ce face şi ce este el. Am discutat mai mult despre situaţia lui actuală şi l-am încurajat să fie puternic", a declarat Ella, în exclusivitate, pentru kfetele.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Jador, prima reacție după ce a fost prins cu Ella la cinema: „Nu e păcat să îi spui...”

Ella de la “Puterea Dragostei”, pe patul unei clinici! Ce probleme delicate are tânăra?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri