Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi!
Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! Bruneta a recunoscut că are o relaţie specială cu omul de afaceri!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. Ei bine, cât timp a fost pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu.

Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Citeste si: Ella, prima poză cu ea acasă la Jador! Fanii i-au dat de gol!

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

În urmă cu puţin timp, contactată telefonic de jurnaliştii kfetele.ro, Ella a vorbit despre prietenia strânsă pe care o are cu Alex Bodi.

Citeste si: Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Extrem de grav"

Ella de la Puterea Dragostei, PRIMA declaraţie despre legătura cu Alex Bodi

" Este adevărat! Eu cu Alex ne-am cunoscut cu mult înainte să fie el cu Bianca.

Avem prieteni comuni şi, DA, am vorbit mult în perioada asta, dar nimic special. Îmi este un om drag şi îl apreciez pentru tot ceea ce face şi ce este el. Am discutat mai mult despre situaţia lui actuală şi l-am încurajat să fie puternic", a declarat Ella, în exclusivitate, pentru kfetele.ro.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Jador, prima reacție după ce a fost prins cu Ella la cinema: „Nu e păcat să îi spui...”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies