Ella de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Nu te mai gudura...”


Unde a fost surprinsă concurenta de la Puterea dragostei.


In articol:

După ce au apărut imagini cu Iancu, în timp ce acesta o atinge în zona intimă și după ce Jador a scos la iveală ce s-a întâmplat între ei, Ella a devenit ținta fanilor emisiunii „Puterea dragostei”.

Concurenta este aspru taxată, după ce s-a aflat că ea a fost cea care a „orchestrat” interzicerea piesei de pe Youtube a lui Jador, iar zilele acestea a fost în atenția publicului.

Nici intervențiile estetice pe care și le-a făcut în ultima vreme nu au fost pe placul fanilor. După operația de mărire a sânilor, Ella a decis să își mărească și buzele, iar această intervenție a fost aspru criticată.

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

„Esti frumoasa, dar nu este suficient! Trebuie sa fii si deșteaptă iar pana acum nu ai aratat ca ai fi! Nu te mai gudura pe langa băieții care au cuplu si nici nu mai vorbi de Jador. Cred ca exagerezi putin cu tot ceea ce faci!!!!”, i-a transmis un fan, iar altul a observat un detaliu uluitor.

Citeste si: Doamne, ce a spus Florin Salam despre Jador! Nimeni nu se aştepta la asta!

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea dragostei, ipostaze incendiare cu Iancu în club: „Ce femeie corectă...”

Citeste si: Denisa și Iancu de la Puterea dragostei s-au DESPĂRȚIT! Primele declarații

Concurenta de la Puterea dragostei a fost întrebată dacă nu cumva este în mașina lui Jador, după întregul scandal în care au fost implicați amândoi. Ella a evitat să răspundă, astfel că fanii ei au început să dezbată acest subiect.

Jador, noapte fierbinte cu Ella la hotel

„Doamna Andreea Mantea mi-a zis să rămân, că e o fată care vrea să vină pentru mine. În loc să îmi spună numele fetei respective, mi-a zis numele Ellei cel de la preselecție. Prima noastră a fost la hotel, am dormit împreună. Nu vă gândiți nici prea departe, nici prea jos. După a rămas așa în aer, că ea vrea să vină în emisiune. Eu nu puteam să o iau prea în serios. A fost o chestie, nu mă așteptam să se întâmple, la felul în care s-a descris ea. Ție îți place de Jador, nu îți place de Ionuț. Mă întreb dacă te-ai fi întâlnit în prima noapte la hotel și dacă s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat cu Ionuț. Oare ar fi fost ok? ”, a dezvăluit Jador despre prima noapte în care s-au cunoscut.

 


Citește și:

Doamne, ce a spus Florin Salam despre Jador! Nimeni nu se aştepta la asta!

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, ipostaze incendiare cu Iancu în club: „Ce femeie corectă...”

Denisa și Iancu de la Puterea dragostei s-au DESPĂRȚIT! Primele declarații

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri