Andreea Pirui de la Puterea dragostei, ipostaze incendiare cu Iancu în club: „Ce femeie corectă...”


Cum a fost surprinsă iubita lui Marius în club.

Andreea Pirui a încercat să țină ascuns tot ce s-a întâmplat întâmplat în urmă cu câteva săptămâni atunci când a ieșit în club cu mai mulți concurenți de la Puterea dragostei. După atâtea zile, a ieșit la iveală o imagine incendiară cu iubita lui Marius în club.

Andreea a negat că s-a întâmplat ceva cu Iancu în club, dar imaginile o contrazic pe concurenta din casa Puterea dragostei. Cineva a reușit să îi surprindă pe Andreea Pirui și pe Iancu în niște ipostaze incendiare. Fratele lui Culiță Sterp a fost surprins în fotografie în timp ce îi ține mâna Andreei în zona intimă. Gestul i-a revoltat pe fanii emisiunii, care au numit-o ipocrită și mincinoasă pe Andreea, în condițiile în care Iancu era cu Denisa în acea perioadă.

Andreea și Iancu

„Oare ii verifica Iancu sfarcul aici?🤣🤣🤣🤣 / Nuuuu...Noi doar aratam ce femeie corecta si adevarata e Pirui...cea mai sincera / este o mincinoasă / mi-e cam frică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

În vacanța petrecută la munte de sărbători, Andreea și Alex Bobicioiu au fost protagoniștii unui moment intim, atunci când Bobicioiu a încercat să o sărute cu forța pe Andreea Pirui.

Andreea și Bobicioiu

În plus, zilele trecute, Iancu a fost surprins și în timp ce făcea același gest cu Ella, de față cu toată lumea.

 

Citeste si: Ce mesaj a transmis Simina după ce a devenit soția lui Alex Zanoagă! Nu a mai așteptat și a spus imediat după căsătorie

Citeste si: Jador, mesaj uluitor pentru Simina şi Alex Zănoagă! Solistul a spus tot ce simte!

Citeste si: Denisa și Iancu de la Puterea dragostei s-au DESPĂRȚIT! Primele declarații

Ella și Iancu

Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

La mai bine de cinci luni de la cele întâmplate între ea și băiatul lui Nelson Mondialul, Andreea a spus ce a simțit despre Livian. „Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri