Ella de la Puterea dragostei, dată de gol! Cu cine l-a înșelat pe Jador, dezvăluiri uluitoare: „Ai fost folosită”


Cine a vorbit despre relația Ellei cu Jador, dezvăluirea care schimbă totul despre relația celor doi. Cu cine l-a înșelat pe artist.


In articol:

  Roxana de la Puterea dragostei a făcut o dezvăluire de zile mari în cadrul unui vlog. În urmă cu câteva zile, Jador a spus că Ella l-a înșelat, iar Roxana a decis să facă lumină în acest scandal.

  Ella a fost extrem de acidă atunci când a auzit aceste cuvinte din partea lui Jador, iar Roxana a vrut să lămurească lucrurile, după ce a a aflat ce părere are Ella despre ea.

  „Nu o să vorbesc rău de cineva, nu o să mă iau de cineva, dacă cineva nu mă atacă și nu vorbește urât despre mine. Mai nou, a apărut cum bine știți toată lumea, o înregistrare cu domnișoara Ionela, care a vorbit foarte aiurea la adresa mea.

  Un videoclip în care era domnul Bariș pentru castinguri, dacă țineți voi bine minte, cam de mult timp.

  Nu contează că este de mult timp sau actual. Ideea este că a vorbit foarte prost de mine și în câteva secunde o să vă dau ce a spus despre mine.

  Ella de la Puterea dragostei, dată de gol! Cu cine l-a înșelat pe Jador, dezvăluiri uluitoare: „Ai fost folosită”
  Ella de la Puterea dragostei, dată de gol! Cu cine l-a înșelat pe Jador, dezvăluiri uluitoare: „Ai fost folosită”

  Citeste si: Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi

  „E prea țigancă, e prea bădărănoasă, sunt atâtea mii de fete atât de faine și Doamne, s-ar uita lumea cu alți ochi.

  Ea a stricat tot, eu închid televizorul când e ea, bine ar fi dacă ar putea să fie dată afară”, apare pe înregistrarea Roxanei, în care Ella vorbește despre ea.

  Roxana a decis să spună lucrurilor pe nume, după ce a auzit aceste lucruri:

  „Măi fată, hai să îți spun ceva. Eun niciodată nu am vorbit prost despre tine sau despre alt concurent din casa aceea. Și voi știți bine, că ați fost colegii mei. Până când v-ați luat de mine și ați avut ceva personal cu mine. Eu știu că tu ești invidioasă, și altele de acolo sunt invidioase. Nu am vrut să vă spun asta, dar asta se vede. Pentru că dacă eu sunt sunt rea, automat am ceva cu tine. E singurul lucru pe care l-am spus în emisiune, măi nu mai vorbiți că ea face materiale, că ea face niște bani pe spatele vostru. Nu că ești bădărănoasă, că habar nu ai să vorbești, cuvinte urâte.

  Citeste si: Puterea Dragostei 24 mai: Scandalul dintre Andreea Pirui și Ella continuă. S-a pupat sau nu Andreea cu Jador

  Eu niciodată nu am vorbit despre tine, ce ai făcut cu Jador, că te vrea Jador, dar de fapt nu te vrea, că te-a folosit, dar tu ai crezut că ai avut o mare relație. Măi fată, hai să îți explic. Jador a fost cu tine, a fost acasă, unde a fost. Jador nu a vrut să te expună, te-a expus în altă țară, unde nu te știa nimeni. Deci, tu ai fost folosită, draga mea. Ce am făcut eu a fost cu iubitul meu. Jador trebuia să spună și el ceva. Tu ai fost folosită.

  Am vrut să fiu și cu tine, și cu Bianca și cu alte fete. Dar ce a ieșit acuma fost o chestie foarte nașpa. Pe mine m-a surprins, pentru că te dădeai pe lângă mine și apoi să aflu pe la spate că ai fost o nesimțită. De fapt, ești căpăcită de alți bărbați. La televizor te dădeai rănită, vorbeai și plângeai după Jador, dar ce să vezi, în spatele domnului Jador, era fostul iubit al tău, domnul cum îl cheamă, căci am și uitat, la câți au fost. Eu măcar ce am făcut în emisiune, m-am pupat cu ei, dar nu m-am...

  Deci, da, astea care se dau ele sfinte și cuminți, sunt invers. E total invers cum credeți voi. Ea pozează cuminte. Eu am făcut o greșeală, mă jucam. Încerci să o imiți pe Roxana. Nu, tu ești o nesimțită, căci te dai la ei, iar ei au iubite. Mă imiți, dar în prostiile mele și în greșelile mele, pe care le fac. Încerci să agiți apele. Nu are cum să vă ia nimeni pe bărbatul de lângă voi, dacă el nu își dorește.”, a spus Roxana supărată în vlogul său.

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi

  Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

  ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

  Bernadett de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din perioada în care era brunetă

  Livian de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Când va avea lor marea finală a emisiunii

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri