Ella de la Puterea dragostei a ajuns la spital!


Ce a pățit concurenta în a treia zi de Crăciun.


In articol:

La doar o zi după ce a spus că vrea să iasă din emisiune prin descalificare, Ella de la Puterea dragostei a ajuns la spital. Concurenta care a recunoscut că este îndrăgostită de Jador a plecat de urgență la spital.

La prima oră a zilei, colegii i-au simțit lipsa Ellei și s-au întrebat ce a pățit de nu a venit astăzi la emisiune. Misterul a fost imediat depășit, deoarece s-a aflat că Ella are o verișoară care a necesitat o intervenție chirurgicală în Turcia. Și pentru că nu putea să nu îi fie alături în aceste momente dificile, Ella a încălcat regulamentul și a mers la spital.

Citeste si: Adrian de la Puterea dragostei îi desființează pe Bogdan Mocanu și pe Jador: „Sunteți sub orice limită”

Citeste si: Pleacă de la Puterea dragostei pentru bărbatul iubit: „Vreau să încerc”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a încălcat regulile de dragul lui Jador: „Care este problema?”

 

Printre primii concurenți care au remarcat că nu e Ella la filmări a fost Iancu, iar colegele sale nu au putut să nu vadă acest lucru. El s-a apărat și a spus că el are iubită, iar Ella nu îl interesează decât din postura de colegă.

 

Jador, despre ce s-a întâmplat la Londra cu Ella: „Consider că aveți dreptul să știți acest lucru...”

Ce le-a transmis Jador fanilor săi.

La scurt timp după ce Ella a fugit la Londra pentru a se vedea cu Jador, concurentul din casa Puterea dragostei a decis să lămurească lucrurile.

Deși Ella a lăsat să se înțeleagă faptul că între ei s-au întâmplat mai multe lucruri, Jador a decis să îi lămurească pe fanii săi, care doresc să îl vadă fericit. Iar dacă acest lucru nu s-a întâmplat cu Simina, mulți sperau că Ella va fi cea care va reuși să îi facă să o uite pe iubita lui Zănoagă.

Jador a scris pe pagina sa de socializare un mesaj către „jadorașii” lui, așa cum obișnuiește să îi alinte pe fani:

„Dragi oameni, dragi Jadorasi!
Îmi doresc sa va transmit un lucru și sper sa fiu înțeles! Îmi doresc din suflet sa nu mai faceți postări la adresa mea și a Ellei, nu mai insistați pe acest subiect!

Între mine și Ella ce-a fost, a fost..este de domeniul trecutului...Eu cu Ella nu mai am nicio legătură, nicio relație și probabil nici nu vom avea vreodată...în momentul de față fiecare este pe drumul lui...fiecare face ceea ce considera ca e mai bine pentru el....știu ca sunteți multe persoane cu păreri diferite...dar trebuie sa înțelegeți un lucru...

Eu voi face întotdeauna ceea ce consider ca este mai bine, ceea ce consider ca ma va face fericit! Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru susținere, pentru simplul fapt ca îmi sunteți alături chiar dacă sunt greu de înțeles uneori! Asta am simțit sa va transmit în acest moment! Consider ca e mai bine asa, consider ca aveți dreptul sa știți acest lucru!”, a scris Jador pe pagina sa, iar mulți fani l-au încurajat și l-au sfătuit să facă ceea ce este mai bine pentru el.


Abonează-te pe

Citește și:

Adrian de la Puterea dragostei îi desființează pe Bogdan Mocanu și pe Jador: „Sunteți sub orice limită”

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Sfântul Ștefan. Tradiții și obiceiuri. Ce este interzis să faci pe 27 decembrie

Bianca Drăgușanu a primit un cadou incredibil de la Alex Bodi! Cum s-au fotografiat lângă brad

Connect-R și Misha, împreună de sărbători! Cum au fost surprinși

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri