Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu


Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 17 ani și tocmai a terminat liceul! Ce vrea să facă adolescenta după ce dă examenul de Bacalaureat.


In articol:

Încă de când s-a născut, Eliza Iliescu a fost mereu în centrul atenției, iar presa din România și nu numai a scris despre ea.

Fetița care s-a născut în urmă cu 17 ani a devenit cunoscută datorită mamei sale, Adriana Iliescu. Aceasta a decis să devină mama la aproape 67 de ani, devenind în anul 2005 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil.

Eliza a crescut, iar acum a reușit chiar să termine și liceul. Fiica Adrianei Iliescu a devenit șefă de promoție la liceul pe care l-a absolvit, iar acum se pregătește de unul dintre cele mai importante examene din viața sa, Bacalaureatul. Eliza Iliescu își dorește să ajungă și la facultate și are mari planuri de viitor.

Adriana Iliescu

Adriana Iliescu si Eliza

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

Precum mama sa, Eliza Iliescu vrea să se înscrie la cursurile Facultății de Litere, precum și la Filosofie, însă mai are un hop de trecut, Bacalaureatul.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus Eliza pentru impact.ro.

În plus, contrar părerilor unora că Eliza este o mică-vedetă, adolescent nu se consideră astfel și nu își dorește să fie tratată în acest mod.

Citeste si: Adriana Iliescu, mândră de fiica ei. Ce se întâmplă cu Eliza, copilul celei mai bătrâne mame din România?

 

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali.

Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a povestit Eliza pentru impact.ro.

Adriana Iliescu si fiica

Adriana Iliescu si fiica ei au o relatie speciala

[Sursa foto: Wowbiz]

Eliza Iliescu vrea să se înscrie la două facultăți

Cât despre planurile de viitor, Eliza vrea să îi calce pe urme mamei sale, Adriana Iliescu.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, sună actuala ei dorință privind viitorul profesional.


Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa! Ce îi face Eliza în fiecare zi: „Au tot timpul conflicte...”

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Ce să nu faci înainte de sex

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri