Elena Udrea, surprinsă la clinica de fertilizare: ”Îmi doresc un copil!”


Elena Udrea a fost surprinsă, pentru prima oară, la o clinică de fertilizare şi a vorbit, în direct, la WOWbiz, despre motivele pentru care a ajuns acolo.

Are 43 de ani şi arată mai bine ca niciodată. Fizic, cel puţin, nu pare a avea nicio problemă, însă se pare că vârsta nu-i mai permite să trăiască ca o adolescentă.


Ieri, în jurul orei 19.30, aceasta a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, unde stat timp de 15 minute. Ea a ieşit însoţită de o asistentă, iar mai apoi a mers la o terasă, unde s-a întâlnit cu un cuplu.

Contactată de WOWbiz, Elena Udrea a vorbit deschis despre acest subiect şi a dezvăluit că a fost acolo pentru o prietenă: ”Am fost cu o bună prietenă din Buzău, am ajutat-o să identifice locaţia. Ea  ajunsese cu un taxi şi am reuşit să-i dau o mână de ajutor. E o locaţie greu de reperat chiar şi pentru un bucureştean. Dacă aş avea o veste aşa mare, v-ş da-o eu, nu ar trebui să mă surprindă paparazzii. În principiu, da, îmi doresc, dar nu e cazul. Nu ştiu cum aş fi ca o mămică, dar trebuie să ţi se întâmple ca să vezi.. Aş fi relaxată, aş avea un copil foarte relaxat”, a explicat Elena Udrea atunci când a fost întrebată care a fost motivul pentru care a mers la clinica de fertilizare, conform wowbiz.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri