Survivor România 2021 - 26 iunie 2021. Cine a câştigat al doilea joc de imunitate al show-ului supraviețuirii în jungla dominicană - 26.06.2021
Ultima emisiune Survivor România difuzată în data de 26 iunie 2021 a prezentat al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cu o seară în urmă Faimoşii au pierdut primul joc de imunitate şi au avut un consiliu de nominalizare tulburător şi neaşteptat, pentru mulţi dintre telespecatori. În urma voturilor, cel care a fost votat pentru eliminarea din competiţie a fost Sebastian Chitoşcă.
Al doilea traseu de al jocului de imunitate a fost unul pe sol, cu elemente dificile realizate pe trasee deasupra unei bazin cu apă.
Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România- 26 iunie 2021
Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România- 25 iunie 2021. Ce poţi vizita în Republica Domicană
Concurenţii echipei Faimoşilor şi cei ai Războinicilor s-au luptat pentru a câştiga totemul de imunitate al serii, dar şi o serie de provizii ce le pot asigura câteva mese în următoarele zile în jungla dominicană.
Cu un scor de 10-6, meciul a fost câştigat din nou de Războinici. Exact la începutul jocului Maria Chitu a fost învinovăţită de concurenţii ambelor echipe că a favorizat-o pe Elena, lăsând-o să câştige.Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Cine a fost nominalizat la Survivor România- 26 iunie 2021
Având în vedere că Faimoşii au pierdut, aceştia puteau face nominalizări, doar între Elena Marin şi Zanni. Elena Marin a fost nominalizată pentru a ieși din competiție.
„Mă așteptam, era previzibil. Am fost agitată toată săptămâna, probabil voi trăi sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum, pentru că îmi este frică. Cred că cel mai frică îmi e de când am fost nominalizată în această competiție.
Survivor România- 26 iunie 2021. Ce poţi mânca în Republica Dominicană
Bucătăria tradiţională din Republica Dominicană este diversificată în totalitate şi tot timpul te poate lua prin surprindere. Mâncărurile dominicane sunt influenţate de diversitatea etniilor prezente în această ţară. Locuitorii Rebublicii Dominicane numesc bucătăria tradiţională comida criolla, pentru că reprezintă un mix de influenţe spaniole şi africane. Orezul şi fasolea roşie sunt preparate de bază, în multe mâncăruri care îţi satisfac papilele gustative, gustându-le.
Carnea de pui poate fi considerată de preparat de bază, indiferent că este gătită la grătar, prăjită sau servită într-un sos specific numit aspao . Mondongo este o
tocăniţă gatită cu carne din burtă de vită sau de porc. Mofongo este un amestec specific locului realizat din sorici de porc, banană şi usturoi. Preparatele din fructe de mare şi peştele sunt foarte des întâlnite în bucătăria dominicană.Morir Sonado este un băutură pe baza de lapte condensat, portocale, zahăr şi gheaţă pisată.
Laptele de cocos reprezintă băutura lor tradiţională şi poate fi servit în diverse combinaţii cu fructe numite batidas.