Close sidebar


Bianca de la Puterea dragostei suferă după Livian: „Noaptea e cel mai greu...”Bianca de la Puterea dragostei suferă după Livian. Ce a transmis fosta concurentă despre bărbatul iubit, la miezul nopții.


In articol:

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile de când s-a despărtiț de iubitul ei, Livian. Bianca a vorbit despre ce planuri de viitor are, dar și despre cum încearcă să treacă peste aceste momente grele din viața sa.

Tânăra a dezvăluit într-un vlog ce simte în acest moment pentru Livian și a răspuns mai multor întrebări:
„Vei rămâne prietenă cu Livian?”

„Sincer, mi-aș dori să rămânem prieteni, pentru că noi am trecut prin foarte multe lucruri grele și mi-a fost aproape în momentele alea, deci clar putem să fim prieteni. Eu i-am spus, dacă are nevoie de mine, oricând poate să mă contacteze și el la fel mi-a spus, oricând ai nevoie de ceva, te pot ajuta. Nu o să fim prieteni la cataramă niciodată, însă am spus, dacă are nevoie de ajutor, o să îl ajut."

Citeste si: Imagini șocante cu două concurente de la Puterea Dragostei! Cu sticla de băutură în mână, cele două tinere plâng după bărbați

„Cât de mult te afectează singurătatea?", iar răspunsul vedetei a venit imediat.

„Nu foarte mult, pentru că întotdeauna am fost o persoană singură, întotdeauna mi-a plăcut să stau singură.

Momentan e dureroasă, fiindcă aveam așteptarea aia că o să ne mutăm împreună și mă gândeam că mai aștept câteva zile și o să vină. Adică, nu simțeam singurătatea așa cum o simt acum, când știu că nu o să vină nimeni și trebuie să mă obișnuiesc eu cu gândul ăla că e posibil să nu-mi mai găsesc pe nimeni sau trebuie să gasesc ceva să mă scoată din starea asta, deși noaptea e cel mai greu, pentru că sunt singură...",
a spus Bianca în ultimul vlog.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei vrea la ”Bravo, ai stil”

Bianca suferă de când Livian a ajuns în Turcia: „Am avut speranțe cu el”

Bianca și Livian s-au despărțit [Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca a mai recunoscut că a suferit foarte mult după ce a văzut vlogul lui Livian, care a ajuns în Turcia. Frumoasa brunetă le-a spus susținătorilor săi că alături de el a cunoscut adevărata fericire.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, un nou atac dur la adresa Biancăi Comănici! "Haină şi vicleană"


„Aseară după ce am văzut vlogul lui, am fost supărată, am stat și am plâns o oră încontinuu, însă i-am scris înainte sa adorm..Am avut speranțe că o să fim împreună, el niciodată nu mi-a promis că vom fi împreună. Nu mi-a promis chestii mărețe. Noi am trăit prezentul, chiar eu i-am sugerat asta. Am zis că cel mai bine este să trăiesc prezentul, să nu mă mai gândesc la cai verzi pe pereți, să nu mă mai gândesc la promisiuni deșarte, pentru că unii oameni nu se țin de ele. El nu mi-a promis. El mi-a zis doar c-o să fie bine”, a spus Bianca.


Aboneaza-te pe


Citește și:

Imagini șocante cu două concurente de la Puterea Dragostei! Cu sticla de băutură în mână, cele două tinere plâng după bărbați

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Roxana Buzoiu l-a făcut praf pe Bogdan Mocanu! „Măscăriciule”

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian se împacă? "Te iubesc..."


Clipul zilei

 
DISTRIBUIE
acest articol
Care sunt drepturile unui pacient în spital. „Ai voie să stai acolo în permanență”
Ce nu ai voie să faci în Postul Crăciunului 2022. Când începe acesta
De ce este indicat să înlocuiești balsamul cu berea. Trucul genial
Cum gătim corect ouăle și ce combinații putem face. „Putem folosi toate cele trei părți, și coaja, și gălbenușul și albușul”

Horoscop

Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal. citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

PARTENERI

Pentru tine

Din Divertisment

PARTENERI

Editors picks