Elena Băsescu și fostul iubit au ajuns în fața judecătorilor


Ce se întâmplă cu cei doi, care au o fetiță împreună.


In articol:

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit, iar acum se luptă pentru custodia fetiței lor.

După separarea din toamna anului trecut, Cătălin Tomată s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Eba, iar ea a rămas acolo alături de fiica lor, Anastasia. Situația dintre cei doi se liniștise, însă Tomată a surprins-o pe fiica lui Traian Băsescu prin faptul că vrea custodia fetiței lor. ”A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi.

Citeste si: Elena Băsescu face dezvăluiri din familie. „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată”

Citeste si: Aşa a fost la botezul fiicei Elenei Băsescu! Imagini video din timpul evenimentului

Astfel, Cătălin Tomată ar avea deja angajați care l-au ajutat cu pregătirea documentelor necesare și cu realizarea unui plan pentru a obține custodia. Se spune că acesta a decis să acționeze în instanță, pentru că a fost refuzat ori de câte ori a cerut ceva, iar dacă pe cale amiabilă nu a funcționat, a decis să acționeze conform legii.

Fostul soț al Elenei Băsescu vrea să obțină în instanță fetița, iar domiciliul va fi la mama lui. Acesta vrea de la instanță stabilirea unui program cu fiica lui pentru ambele părți, atât pentru el, cât și pentru Eba. Având în vedere faptul că, deși este înstărit, bărbatul locuiește cu mama lui, Anastasia ar sta permanent cu cineva, iar Eba ar avea doar drept de vizitare.

Avocații celor doi nu au ajuns la un numitor comun

În ceea ce privește acțiunile intreprinse de fiica fostului președinte, aceasta a acționat în același sens ca ultimul său soț și și-a angajat un avocat bun. Acesta i-a spus că fata ei îi va rămâne în grijă și că va face tot posibilul pentru a obține custodia acesteia. Primul proces din acest an se anunță unul plin de suișuri și coborâșuri încă dinainte să fi început deja.

Cei doi avocați s-au întâlnit înainte de înfățișări și au încercat să negocieze, fără să ajungă la vreun rezultat având în vedere că ambele părți vor același lucru.


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Băsescu face dezvăluiri din familie. „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Aşa a fost la botezul fiicei Elenei Băsescu! Imagini video din timpul evenimentului

Imagini de senzatie de la botezul nepoatei lui Traian Basescu. Uite cum a aratat tortul si cum a dansat fostul sef al statului cu fiica lui, Elena.

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri