„El e tată, dar are alt copil”. Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Alex Zănoagă a reacționat dur după ce pe internet a apărut un filmuleț în care fiul său, Dominic, îi spune tată lui Bobicioiu. Cum a reacționat fostul Siminei Loica?

După ce a văzut filmulețul în care fiul său, Dominic, îl strică pe Alex Bobicioiu tată, Zănoagă a ținut să ofere și o replică.

Invitat în emisiunea „ Online Story by Cornelia Ionescu ”, acesta a declarat că tot ce a apărut în acele imagini nu este realitatea și că Dominic nu îl consideră părinte pe Bobicioiu.

Citeste si: Alex Zănoagă se confruntă cu Bobicioiu, după ce fiul lui, Dominic, i-a spus „tată”

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Alex Zănoagă a susținut că l-a luat pe Dominic de acasă de la Simina Loica, fosta sa soție și că o perioadă va locui cu el.

„În acest weekend am stat cu Domi. Și în acest weekend este la mine, au venit părinții mei acasă și o să rămână o perioadă de 3-4 zile.

O să i-l mai dau și Siminei, o să îl mai iau și eu, cât mai stau ai mei. Chiar sunt un tată fericit.", a declarat Alex Zănoagă.

Citeste si: „Am fost leșinată”. Simina Loica, probleme de sănătate chiar de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Alex Bobicioiu

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

[Sursa foto: Instagram]

Alex Zănoagă: „M-a deranjat”

Acesta a văzut filmulețul în care Dominic îl strigă pe Bobicioiu tată, însă are o explicație foarte clară. Se pare că micuțul are obișnuința de a se adresa astfel și că nimeni nu trebuie să considere acest lucru ca fiind unul special.

„Dominic zice mamă și tată la oricine. Nu îi zice lui tată că e pe acolo. El zice așa oricui. Nu e nimic special acolo.

Pe el îl strigă după nume, Bobi, ca la căței. Bobi, cățelușul. Fix așa îi zice. M-a deranjat când a zis că 'Tata e bolnav'. Atunci trebuie să spună 'Sunt bolnav', nu 'Tata e bolnav'. El tată e, dar are alt copil. El ar trebui să zică 'tata' copilului lui. Vă dați seama ce fel de caracter are și ce fel de persoană este el”, a mărturisit Alex Zănoagă.Citește și:

Simina Loica, decizie radicală după despărțirea de Alex Zănoagă: „Vreau să am liniște”

„Nu mai e la modă să fiți toxici”. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu?

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies