„Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac...”. Alexandru Bobicioiu, despre despărțirea de Simina Loica

Alexandru Bobicioiu
Alexandru Bobicioiu a confirmat despartirea de Simina Loica

Alexandru Bobicioiu a făcut publică despărțirea de Simina Loica, după ce în urmă cu puțin timp, cei doi au postat o serie de fotografii cu subînțeles.

Alexandru Bobicioiu a vorbit despre despărțirea de Simina Loica, după ce în urmă cu puțin timp cei doi și-au făcut relația publică. Ei au postat o serie de fotografii care ar fi arătat faptul că nu mai formează un cuplu, dar fostul concurent din casa Puterea dragostei a confirmat tuturor recent că informația este reală.

Citeste si: Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

Alexandru Bobicioiu, despre despărțirea de Simina Loica

Alexandru Bobicioiu
Alexandru Bobicioiu a confirmat despartirea de Simina Loica[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu puțin timp, Alexandru Bobicioiu și Simina Loica și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare, dar nu a trecut foarte mult timp de atunci și aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei au format un cuplu timp de 2 luni și jumătate, iar după tot acest timp și-au dat seama că au gândiri mult prea diferite și că cea mai bună decizie pe care o pot lua este să

se separe.

Cu o seară în urmă, cei doi foști iubiți au postat o serie de fotografii pe una dintre rețelele de socializare, iar oamenii care îi urmăreau au presupus că este vorba despre o despărțire. Alexandru Bobicioiu a dezvăluit care este motivul separării lor chiar seara trecută.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Fostul concurent din casa Puterea Dragostei a mărturisit că nu se mai înțelegeau și că aveau gândiri total diferite, iar decizia pe care au luat-o este cea mai bună.

,,Nu ne mai înțelegeam.

Aveam gândiri diferite(...) Asta e, viața merge înainte. Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac”, a menționat Alexandru Bobicioiu într-un live de pe pagina lui de Instagram.

Alexandru Bobicioiu
Alexandru Bobicioiu a confirmat despartirea de Simina Loica[Sursa foto: Facebook]


Celor doi le este mai bine ca prieteni

Alexandru Bobicioiu este de părere că le este mult mai bine ca și prieteni decât într-o relație și consideră că nu mai există nicio șansă de împăcare.

„Nu cred că mai există șanse de împăcare, nouă ne e bine ca și prieteni”, a mai menționat fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Avem o ecuație de gradul patru”. Reacția Biancăi Comănici, după ce a aflat că fostul ei partener este împreună cu Simina Loica

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies