„El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic” Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire. Ce părere are Theo Rose de acțiunile iubitului său

„El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic” Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire. Ce părere are Theo Rose de acțiunile iubitului său

Anghel Damian și Lia Bugnar au petrecut mult timp împreună, iar despărțirea dintre ei doi mai are o serie de repercursiuni și în relația pe care regizorul o are cu Theo Rose.

Anghel Damian trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Theo Rose. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și peste foarte puțin timp urmează să devină părinții unui băiețel.

Cu toate acestea, relația pe care regizorul a avut-o cu scenarista Lia Bugnar încă are efecte asupra cuplului proaspăt format.

Astfel, după ce în spațiul public au apărut o serie de imagini cu Anghel Damian care îi plimba câinele Liei Bugnar în timp ce iubita lui însărcinată îl aștepta la mașină au trezit o serie de suspiciuni. Gurile rele ar fi spus că regizorul și-a umilit prin acest gest partenera de viață care urmează să îi dăruiască un copil.

Ce legătură mai există între Anghel Damian și Lia Bugnar

Citește și: „Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie

Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire

Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

O sursă din anturajul acestora a vorbit despre ceea ce se petrece în viața lui Anghel Damian și a Liei Bugnar după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit sursei, cei doi împart același animal de companie și se ocupă amândoi de îngrijirea lui.

Cățelul este al lui Anghel, el l-a adus în casă acum mulți ani. Animalul a fost crescut de Lia și de el.

Când s-au despărțit, au decis ca lupul să rămână la Lia, dar cu amendamentul ca amândoi să aibă grijă de el. Astfel, el are cheile de la casa Liei și se duce zilnic la cățel, el îi cumpără mâncare, el îl plimbă, el îl duce la veterinar. Mai ales în perioada aceasta în care Lia este plecată mereu din București cu spectacolele de teatru .”, a declarat o sursă din anturajul Liei, pentru cancan.

Theo Rose a fost de acord cu înțelegerea dintre Anghel Damian și Lia Bugnar

Citește și: „Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

 Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire. Ce părere are Theo Rose de acțiunile iubitului său

Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire. Ce părere are Theo Rose de acțiunile iubitului său

[Sursa foto: Instagram]

Potrivit aceleiași surse, regizorul i-ar fi prezentat iubitei sale respectiva situație, iar cântăreața nu a avut nimic împotrivă cu acest aspect.

El i-a pus încă de la început lui Theo în vedere acest aspect, nu a întrebat-o. I-a spus cum vor sta lucrurile, iar ea a acceptat .”, a declarat aceeași sursă.

 Citește și:

„Eu sunt o fiică fără tată” Fetița Zurli a vorbit despre drama neștiută din viața ei

„Miracol din pântecul meu” Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies