EDITORIAL. Știu ce voi face sâmbăta aceasta – voi urmari finala reality-ului „Insula de 1 milion”, la Kanal D!

EDITORIAL. Știu ce voi face sâmbăta aceasta –  voi urmari finala reality-ului „Insula de 1 milion”, la Kanal D!
EDITORIAL. Știu ce voi face sâmbăta aceasta – voi urmari finala reality-ului „Insula de 1 milion”, la Kanal D!

Dragii mei,

De când a început „Insula de 1 milion”, am trăit intens fiecare moment alături de concurenți. Am urmărit cu sufletul la gură fiecare episod și am dezbătut fiecare probă si situatie din indepartata Republica Dominicana, chiar în cadrul emisiunii „Follow us!”, alături de Teo Trandafir.  Fiecare zi a fost o aventură plină de surprize pentru concurenții au trecut prin încercări incredibile, iar emoțiile nu au lipsit nicio clipă. Și nu au fost deloc probe ușoare!

Citește și: EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: EDITORIAL: Sportul, o necesitate

Chiar în platoul emisiunii „Follow us!” am încercat la un moment dat să împletesc frunze de palmier, inspirată de una dintre probele la care au fost supuși concurenții.

A fost o provocare și pentru mine, care m-a făcut să înțeleg și mai bine dificultățile prin care au trecut acești oameni curajoși. Îmi amintesc cât de stângace eram la început, dar asta m-a făcut să apreciez și mai mult efortul depus de acești concurenți.

Dorul de cei dragi, foamea, condițiile dure de trai – toate acestea au fost obstacole pe care concurenții le-au depășit cu mult curaj și determinare.

Am văzut cum au evoluat, cum s-au sprijinit unii pe alții și cum au învățat să supraviețuiască în condiții extrem de dure. Fiecare probă a fost o lecție de viață, fiecare eliminare a adus lacrimi si fiecare victorie a adus bucurie. Și iată că sambata aceasta, reality-show-ul nostru favorit ajunge la punctul culminant. Cei mai buni dintre cei buni au rămas în lupta finală pentru miza uriașă de 1 milion de lei.

Pentru mine, „Insula de 1 milion” ramane un adevărat experiment social care ne arată cât de puternici și rezilienți pot fi oamenii. Este o lecție despre curaj, prietenie, determinare.

Sâmbătă aceasta, la ora 21:00, voi fi cu ochii pe Kanal D, cu o porție mare de popcorn și o și mai mare porție de emoții! Le țin pumnii celor sase finalisti și abia aștept să văd cine va câștiga acest experiment social televizat atât de captivant!Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

EDITORIAL: Sportul, o necesitate

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies