Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

Ediția specială de 1 iunie:
Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

De 1 iunie emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" celebrează Ziua Internațională a Copilului si se pregătește să ofere o seară plină de distracție și competiție de calitate telespectatorilor Kanal D.

Editia speciala de 1 iunie, ce va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, îi va aduce în prim-plan pe cinci copii extrem de talentați și entuziaști, care se vor întrece în cunoștințele lor despre cuvintele și definițiile limbii romane.

Dan Negru se declară entuziasmat de întâlnirea cu cei cinci copii fascinanti, gata de a se întrece in definiții și jocuri de cuvinte.

"Buna seara de 1 iunie! De abia așteptam ediția aceasta, de abia aștept definițiile și invitații din seara aceasta.

Dați-mi voie să vă prezint invitații de 1 iunie",  a declarat Dan Negru, făcând referire la cei cinci copii care vor concura în această ediție specială.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei cinci copii care au fost selectați pentru a lua parte la această competiție plină de inteligență și curaj sunt Darius, Natalia, Vlad, Alexandra și Iulian.

Acești copii talentați și plini de energie isi vor pune la încercare cunoștințele lor despre cuvinte și vor demonstra abilități remarcabile în definirea termenilor propuși.

Nu ratați editia speciala de 1 iunie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", care va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, și fiți martorii unui spectacol de cunoștințe și talente extraordinare!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies