Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

Ediția specială de 1 iunie:
Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

De 1 iunie emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" celebrează Ziua Internațională a Copilului si se pregătește să ofere o seară plină de distracție și competiție de calitate telespectatorilor Kanal D.

Editia speciala de 1 iunie, ce va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, îi va aduce în prim-plan pe cinci copii extrem de talentați și entuziaști, care se vor întrece în cunoștințele lor despre cuvintele și definițiile limbii romane.

Dan Negru se declară entuziasmat de întâlnirea cu cei cinci copii fascinanti, gata de a se întrece in definiții și jocuri de cuvinte.

"Buna seara de 1 iunie! De abia așteptam ediția aceasta, de abia aștept definițiile și invitații din seara aceasta.

Dați-mi voie să vă prezint invitații de 1 iunie",  a declarat Dan Negru, făcând referire la cei cinci copii care vor concura în această ediție specială.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cei cinci copii care au fost selectați pentru a lua parte la această competiție plină de inteligență și curaj sunt Darius, Natalia, Vlad, Alexandra și Iulian.

Acești copii talentați și plini de energie isi vor pune la încercare cunoștințele lor despre cuvinte și vor demonstra abilități remarcabile în definirea termenilor propuși.

Nu ratați editia speciala de 1 iunie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", care va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, și fiți martorii unui spectacol de cunoștințe și talente extraordinare!Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Procedurile estetice cu acid hialuronic pot declanșa alergii. Injectarea cu grăsime proprie câștigă teren!

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies