Ed Sheeran, dezvăluiri șocante! Artistul se retrage din muzică?! „Mi-a ajuns”


Ed Sheeran a discutat deschis despre problemele psihice cu care s-a confruntat datorită faimei, mărturisind inclusiv că se retrage din muzică.


In articol:

Ed Sheeran, unul dintre cei mai apreciați și bine cotați soliști la nivel mondial, a recunoscut zilele trecute, în cadrul participării la un workshop online despre anxietate și alte afecțiuni cauzate de stres, că, în cazul său, faima a adus cu sine foarte multe probleme psihice, cu care s-a luptat ani buni.

Citeste si: Ed Sheeran a slăbit 25 de kilograme. A renunţat la un singur viciu

În timpul turneului din perioada 2014-2015, Ed Sheeran a recunoscut că a trecut prin foarte multe stări, din cauza uzurii psihice, dar și a faptului că simțea o presiune imensă asupra lui. „Simțeam că nu are rost. Într-o manieră sumbră, mă întrebam de ce sunt aici, ce rost are totul?” a dezvăluit Ed Sheeran, cu privire la tulburările sale psihice.

ed-sheeran-se-retrage-din-muzica
ed-sheeran-se-retrage-din-muzica

Ed Sheeran se retrage din muzică! Ce l-a determinat să ia această decizie?

Totoată, solistul a vorbit despre obiceiurile total nesănătoase pe care le-a abordat în perioada în care cunoștea succesul. Fie că vorbim despre alcool, mâncat în exces sau consum de droguri, Ed Sheeran a recunoscut că s-a distrus prin faptul că a recurs la astfel de gesturi necontrolate, dar nu putea să se abțină.

Și-a găsit refugiu în mâncatul excesiv, ajungând în pragul depresiei din cauza scăderii stimei de sine, ca mai apoi să înceapă să consume cantități mari de alcool. Solistul a mărturisit că nu se simțea bine deloc, pentru că își petrecea timpul liber dormind, mâncând sau luptându-se cu mahmureala.

Citeste si: Ed Sheeran s-a logodit! Cum arata aleasa inimii lui?

ed-sheeran-se-retrage-din-muzica
ed-sheeran-se-retrage-din-muzica

„Nu dormeam, stăteam și beam toată noaptea, ca mai apoi să dorm în autobuz (n.red.- autobzul cu care călătorea în turneu). Autobuzele parcau sub stadioane, în parcările subterane, iar eu dormeam în bus toată ziua, mă trezeam, cântam, apoi mă îmbătam, reveneam în autobuz pentru a mă culca și vreme de patru luni, poate, eu nu am văzut lumina soarelui.

Totul pare amuzant și interesant la început. Totul e rock&roll, dar începe să devină trist. Era probabil cel mai jos punct în care eu am ajuns în viața asta și, mai mult decât atât, mă îngrășam pe zi ce trece.

ed-sheeran-se-retrage-din-muzica
ed-sheeran-se-retrage-din-muzica

Sunt acoperit de attuaje, așa că eu nu cunosc jumătățile de măsură. Dacă beau... nu înțeleg de ce să eau un pahar de vin. Prefer să beau două sticle. Să bei un singur pahar, înseamnă să fii moderat, iar ziua următoare, această decizie nu te va afecta. Să bei două sticle, în schimb, o să te facă foarte trist.

Obișnuiau să îmi spună Teddy două-mese pentru că eu mereu îmi comandam două porții și le mâncam în întregime. Așa începi să te îngrași și tot așa începi să detești felul în care arăți. Cred că lucrurile precum zahărul, dulciurile, fast-food-ul, cocaina și alcoolul te fac să te simți bine cât le consumi, dar sunt cele mai rele obiceiuri pe care le poți avea,” a declarat artistul.

Soția sa l-a ajutat să treacă peste obiceiurile nesănătoase. Ed Sheeran și-a găsit refugiul în pictură și se consideră un om fericit

„Ea (n.red.- soția lui, Cherry) face mult sport, așa că am început să alergăm împreună. Cherry mănâncă destul de sănătos, așa că am început să fac și eu același lucru. La fel și cu băutura- ea nu prea bea, așa că am început să nu mai beau nici eu. Cred că ea a schimbat foarte mult situația,” a mai adăugat actorul, referitor la modul prin care a renunțat la toate aspectele dăunătoare ale vieții de vedetă.

Totodată, solistul a dezvăluit faptul că are nevoie de o mică pauză de la cântat și concerte, motiv pentru care și-a găsit refugiul în pictură. Este pasionat de artă și, începând să o practice, a atins fericirea la care tânjea de mult timp.

ed-sheeran-se-retrage-din-muzica
ed-sheeran-se-retrage-din-muzica

„Simți când publicul e gen „m-am săturat de muzica ta”... Unul dintre cele mai importante aspecte ale aceste industrii este când să știi să iei o pauză. Și nu neapărat pentru tine, trebuie să simți când publicul are nevoie de o pauză.

Simțeam că trebuie să găsesc altă activitate care să îmi aducă fericire. Filmele la care te poți uita și mâncarea pe care o poți mânca nu sunt variante inepuizabile, până la urmă.

Practic, am cumpărat treizeci de pânză și am pictat câte una, vreme de o lună, și mi s-a părut foarte tare. Am cumpărat vopsea, și o aplicam pe pânză prin mișcări de scuturare- dar publicul nu îmi va vedea lucrările vreodată.

Nu o să îmi vând picturile, doar iubesc să fac asta, nu cred că trebuie să judece cineva. Când ai succes și dai de bani... oamenii încep să se comporte ciudat cu tine. Am avut persoane din familie care s-au schimbat, prieteni care au renunțat la mine, iar unii oameni chiar au furat. Banii chiar nu sunt cheia fericirii,” a mai spus Ed Sheeran.

Citeste si: Ed Sheeran, anunț dureros la finalul unui concert: „Încheiem totul”


Abonează-te pe

Citește și:

Camil Marinescu a murit! Cine era dirijorul care a murit de coronavirus?

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Smiley va deveni tătic?! E clar că asta își dorește!

Finala Puterea dragostei. Livian și Bianca au câștigat marele premiu: „Urmează un nou capitol”

Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri