Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă

Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă
Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă

Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă. Fanii celor doi așteptau să îi vadă căsătoriți, dar povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Deși toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, Doru Todoruț și iubita sa s-au despărțit, după mai mulți ani de relație.

Semnele separării celor doi sunt mai multe decât evidente! Zvonurile despărțirii au apărut și în urmă cu mai multe săptămâni, atunci când potrivit surselor aceștia s-ar fi despărțit și nu ar fi putut să treacă testul izolării.

La momentul respectiv, Doru Todoruț a dezmințit zvonurile și a oferit o primă declarație:

„Nu știu cine se ține de glume, m-a zăpăcit toată lumea cu telefoanele aiurea. N-am ce să comentez, lucrurile sunt foarte ok, dar ce vrei, să facem nuntă în pandemie? E un subiect fabricat de cineva care nu are încotro, nu are ce să mai scrie”, a spus Doru Todoruț în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Rocsana, fosta sotie a lui Doru de la Deepcentral, recomanda vizitele la psiholog, dupa divort: “Nu doream sa car bolovani. Voiam sa ma impac cu mine, cu situatia si sa gasesc forta de a merge mai departe!”

Doru și Irina nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare

Însă, dacă este să ne luăm după dovezile palpabile, ei bine, se pare că Doru și logodnica sa și-au spus adio.

Înainte, cei doi erau extrem de prezenți pe paginile de socializare, își dădeau Like și aveau o mulțime de fotografii împreună, dar acum nici măcar nu se mai urmăresc, iar fotografiile cu ei au început să dispară.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Doru Todorut vorbeste in premiera despre relatia defectuoasa pe care o are cu fosta sotie. Artistul a fost chemat la tribunal de mama copiilor lui!

Irina Baianț și Doru Todoruț au ținut relația ascunsă

O bună perioadă de timp, Doru de la Deepcentral și frumoasa soprană Irina Baianț și-au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor, așa cum a anunțat artistul în urmă cu un an.

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim.

Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, a declarat Doru Todoruț în luna martie 2019.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Deepcentral revine cu un nou sound! Asculta noul single "Hey Girl (Dreaming of Moscow)"

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies