„Ea încă are sentimente, el își ținea mână la fel ca Putin.” Profilerul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf


Profilerul FBI Mihaela Brooks a analizat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a vorbit despre actuala sa parteneră, cu care are un copil.


In articol:

Mihaela Brooks a analizat imaginile cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a fost atentă la fiecare detaliu, mai ales la cum au reacționat unul cu celălalt în fața vilei din Snagov a impresarei.

Citeste si: ,,Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău.” Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Profilerul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Mihaela Brooks a vorbit despre comportamentul pe care l-a abordat Laurențiu Reghecampf pe tot parcursul bătăii cu fosta sa parteneră de viață, iar în atitudinea impresarei a putut observa că încă nu a trecut peste faptul că a fost înșelată cu noua parteneră a antrenorului.

Psihologul a spus de la bun început că Laurențiu Reghecampf are nevoie de ajutor și că este într-o situație mai delicată, deoarece s-au adunat foarte multe frustrări de-a lungul timpului.

„De la bun început, vă spun că el are nevoie de ajutor. Amândoi au, dar el este într-o situație mai delicată. La el s-au adunat multe frustrări.Din câte am înțeles, el nici nu mai câștigă cât câștiga, deci avem o primă frustrare care vine pe plan profesional.

Apoi, trece printr-un divorț care nu are cum să nu te afecteze emoțional, chiar dacă el acum are o altă familie. El e împărțit ca frustrare între mai multe categorii. Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată”, a mărturisit Mihaela Brooks pentru Fanatik.

Mihaela Brooks

Mihaela Brooks a analizat bataia

[Sursa foto: Facebook]

După ce a fost întrebată cum și-a dat seama că Anamaria Prodan se gândește și acum la fostul ei partener, Mihaela Brooks a declarat că în funcție de cadența ritmului în care pășeau cei doi, arată că impresara încă are sentimente pentru el.

„Cadența ritmului în care pășeau cei doi arată că Ana încă are sentimente pentru el. Și el, și ea au încercat să țină pasul unul cu celălalt. La un moment dat, Ana este cea care ține pasul cu el, apoi el, cu mâinile la spate, extrem de nervos”, a mai declarat ea.

Din punctul ei de vedere, felul în care își ținea mâinile la spate Laurențiu Reghecampf, arată frustrare. El avea un telefon în mână, iar în cealaltă mână, iar cu cealaltă mână își freca încheietura de palmă.

„Din ce am văzut, felul în care își ținea mâinile până să ajungă la bătaie arată frustrare. El avea un telefon în mână și cu cealaltă mână își freca încheietura de la palmă. El avea unde să își țină telefonul, în buzunar. Asta arăta o stare de nervozitate. El în continuare voia să arate că este mare, să pară mare. Felul în care își ține mâna l-am mai observat la Vladimir Putin. El ține mâna la fel când vrea să fie în control”, a mai spus Mihaela Brooks.

 Profilierul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Profilierul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Ce a mai declarat Mihaela Brooks

Mihaela Brook este de părere că pentru Anamaria Prodan nu este prima dată când se întâmplă asta și pare obișnuită cu situația.

„Faptul că a răspuns imediat și că nu a fost șocată că a fost lovită mie îmi arată că nu e prima oară când se întâmplă asta. Ea pare obișnuită cu situația. Pare să nu fie prima dată când e lovită. Nu a avut acel șoc, firesc pentru orice persoană. Indiferent ce i-ar fi arătat, înțeleg că i-a arătat niște știri apărute despre ei și a încercat să îi spună să se oprească… Aici nu știu exact ce a fost, nu am urmărit ce s-a întâmplat înainte de acea filmare. Nu există scuză pentru el să lovească o femeie. Mi-am dat seama, pe lângă că Ana are în continuare sentimente pentru el, faptul că a fost mai mult o iubire din partea ei. Totuși, el a lovit-o pe mama copilului lor”, a spus Mihaela Brooks.

Ea mai consideră că între Anamaria Prodan și Corina Cacicuc este o diferență destul de vizibilă, iar actuala sa parteneră pare mai permisivă cu el.

„Există o diferență de personalitate între Ana și Corina. Nu am observat-o foarte bine pe Corina ca să îmi dau seama de anumite nuanțe, dar din ce am văzut în fotografii, ea pare mai permisivă cu el. E mai docilă decât Ana. Nu e ca Ana”, a mai declarat profilerul FBI.

 Profilierul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Profilierul Mihaela Brooks, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu e singură!” Elena Merișoreanu vorbește despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,A închis ochii cu un singur of.” Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Mama mea l-a crescut ca pe copilul ei”. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la TV! Noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

,,Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău.” Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri