,,Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău.” Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf


Amănuntele despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se opresc să apară. În urmă cu câteva zile cei doi au avut un mic conflict, dar situația a ajuns mult prea departe, în final, ajungând la o reală bătaie.


In articol:

Laurențiu Reghecampf s-a ales cu ochiul vânăt, iar femeia de afaceri cu vânătăi, o mână și cu un picior accidentate.

Citeste si: ,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Momentul în care cei doi s-au bătut a fost filmat filmat, iar ulterior a apărut și pe rețelele de socializare, unde a creat o adevărată vâlvă printre internauți. În material se poate observa că cei doi au început bătaia, după ce impresara i-a arătat ceva antrenorului pe telefon.

Multe persoane care au văzut clipul s-au întrebat ce i-a arătat pe telefon ca să se înfurie atât de tare și să instige la violență asupra ei.

Anamaria Prodan a spus că îi arăta sute articole despre ei doi și îi spunea să se termine povestea, iar el îi adresa cuvinte jignitoare, cu mâinile la spate.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea TV.

Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Ce a mai delcarat impresara

Anamaria Prodan a declarat că nu a fost prima oară când Laurențiu Reghecampf a instigat la violență și menționează că l-a lovit doar pentru a se apăra.

Ea a spus că în momentul în care ești agresat nu poți să stai cu mâinile în sân și că finului său i-au fost rupte hainele de pe el, doar pentru că a filmat ceea ce se întâmpla în fața lui.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie” a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mama mea l-a crescut ca pe copilul ei”. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la TV! Noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu e singură!” Elena Merișoreanu vorbește despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„A fost mai tare decât mă așteptam”. Ce le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor, chiar de ziua ei de naștere

„Mi-a fost milă să îl calc în picioare” Anamaria Prodan, reacție dură după apariția imaginilor cu bătaia dintre ea și Reghecampf

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri