EA este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată! Declaraţii bombă!


Ea este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată!


In articol:

Jador a ajuns, în timp record, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Tânărul în vârstă de 25 de ani a lansat numai hit-uri în ultimul an, melodiile lui având, în total, mai bine de 100 de milioane de vizualizări.

Îndrăgitul solist are un succes incredibil şi pe reţelele de socializare. Doar pe contul lui oficial de instagram are în jur de 600.000 de prieteni, dar şi multe grupuri de fani şi susţinători.

Jador se pregăteşte acum pentru lansare noii lui piese, "Superioară", iar clipul de promovare al melodiei a cucerit deja youtube-ul.

Ea este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! "Loială, înţeleaptă, înţelegătoare, inteligentă şi devotată"

Mesajul piesei este unul misterios, care i-a pus deja pe fanii artistului pe jar. Mulţi cred că melodia este o declaraţie de dragoste pentru o femeie din viaţa lui Jador, dar nu sunt siguri despre cine este vorba.

S-a vehiculat în mediul online şi numele Siminei, dar cântăreţul a spus clar că nu se mai gândeşte la ea din momentul în care a aflat că tânăra este gravidă. Ei bine, protagonistul nostru a mărturisit că el iubeşte, în general, femeia.

"Femeia trebuie iubită, protejată şi apreciată. Eu personal iubesc femeia loială, înţeleaptă, înţelegătoare, inteligentă şi devotată. Contează şi frumuseţea fizică, nu pot să fiu ipocrit şi să zic că nu, dar să ştiţi că eu apreciez mai mult celelalte calităţi. Asta înseamnă pentru mine o femeie superioară. Aşa va fi cea pe care o voi iubi din tot sufletul meu", a declarat Jador.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri