Ea este femeia de care Catalin Cazacu a fost indragostit ani de zile


Vedeta de la Exatlon a trait o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri alaturi de sexy-pedelista Bianca Jurca!

 

Catalin Cazacu, dragoste nebuna cu un celebru fotomodel! Indragita vedeta de la Exatlon, care acum pare sa se apropie un pic cam mult totusi de Cream, o alta “faimoasa” din competitie, are un trecut amoros extrem de zbuciumat!

Una dintre femeile care i-au marcat viata a fost Bianca Jurca, un cunoscut fotomodel din Timisoara si totodata un politician apreciat in 2012! Femeia l-a cucerit pe campionul la motociclism iremediabil si parea ca relatia lor se va finaliza in fata Ofiterului Starii Civile.

Catalin Cazacu, dragoste nebuna cu un celebru fotomodel! Relatia lor a fost insa dificila

“Catalin si Bianca s-au iubit foarte mult! In ciuda faptului ca amandoi erau firi vulcanice, relatia a tinut destul de mult, insa a fost presarata cu tot felul de episoade, care, intr-un final, aveau sa duca la o ruptura. Poate ca si prea multe sentimente nu sunt bune intr-un cuplu. Cine stie?! In cazul lor, prima gelozia, mai ales a femeii, si, de aceea, situatia a devenit la un moment dat de nesuportat. S-au impacat si s-au despartit de nenumarate ori, pana cand fiecare a luat-o pe drumul lui! Intre ei era ceva de genul nici cu tine, nici fara tine! Nu puteau trai asa la nesfarsit! Dar… iubire mare a fost”, au dezvaluit apropiatii celor doi pentru WOWbiz.ro.

Dupa despartirea de Bianca Jurca, “faimosul” de la Exatlon a mai fost implicat in relatii cu cateva dive autohtone, in timp ce ea a ales sa se casatoreasca si sa aiba si un copil.

Vezi cum arata Bianca in GALERIA FOTO

Catalin Cazacu, declaratii surprinzatoare despre viata lui

La Exatlon, Catalin Cazacu  face parte din echipa „Faimosilor” si are o carte de vizita impresionanta – este multiplu campion la motociclism viteza. In varsta de 33 de ani, acesta nu a avut o viata lipsita de probleme, drumul spre succes fiindu-i presarat cu numeroase obstacole.

“Au existat mai multe perioade dificile, nu doar una, iar viata mea nu a fost permanent in ascensiune, ci a avut urcusuri si coborasuri. Dar, dupa fiecare perioada grea prin care am trecut, am reusit sa raman cu ceva, sa invatat din acea situatia dificila. Si, de fiecare data cand m-am lovit de “fundul sacului”, am reusit sa construiesc ceva solid. Niciodata nu am facut aceeasi greseala de doua ori, ci am facut-o de mai multe ori, ca sa invat din ea”, a spus Catalin inainte de a intra in competitia Exatlon.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Actriţa Carol Channing a murit la 97 de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Loading...