,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni


Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, este internat într-un azil de bătrâni de mai mult de două săptămâni. Marele actor nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg în tot acest timp, iar singura persoana care a stat lângă el a fost fiul său.


In articol:

Alexandru Arșinel este internat într-un cămin de bătrâni care este situat în Snagov, iar acolo beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Fiul său a spus că nu știe cât timp va mai sta la azil, dar va primi îngrijiri toată perioada.

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani

[Sursa foto: Facebook]

Marelui actor,  Alexandru Arșinel îi este foarte dor de soția lui

Apropiații marelui actor au spus despre el că în momentul actual continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă singur, se vindecă foarte greu și este transportat cu scaunul cu rotile. Alexandru Arșinel a ales să stea singur în cameră și în cea mai mare parte se uită la știri și filme.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi.

Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel pentru  Ego.ro.

Citeste si: În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

 

De ce a fost Alexandru Arșinel dus la azil

Fiul lui Alexandru Arșinel a spus că tatăl său a fost internat în urmă cu câteva zile, deoarece are niște escare la călcâie și nu mai reușea să se deplaseze.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă !”, a spus atunci fiul lui Alexandru Arșinel. 

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandru Arșinel este cazat la un azil de lux. Ce facilități are actorul

Citeste si: Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel este cazat la un azil de lux. Ce facilități are actorul

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Ce declarații a făcut fiul lui

Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"

Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri