Dureri care pot anunta afectiuni grave


O durere de cap se poate rezolva repede cu putina odihna, insa alte dureri semnaleaza afectiuni mai grave si daca sunt neglijate nu fac decat sa se agraveze.

1. O durere surda, care odata resimtita trebuie investigata imediat
Durerile articulare anunta cel mai des probleme care se agraveaza cu timpul, incet, dar sigur. Orice tip de artroza debuteaza cu durere, si un simplu analgezic sau un gel calmant nu va rezolva sursa problemei. Ignorate si neglijate, durerile de articulatii au consecinte dintre cele mai grave putandu-se chiar ajunge la imobilizare.

2. Afectiunile dentare nu fac decat sa se agraveze
Nu lasa niciodata o durere de dinti sau de masea netratata. Calmantele nu fac decat sa intarzie inevitabilul - vizita la dentist. Cariile nu dau niciodata inapoi, ele sapa incontinuu si se agraveaza cu fiecare gustare pe care o iei. Cu cat intervii mai devreme, cu atat neplacerile vor fi mai putine. O afectiune dentara poate degenera intr-o infectie si poate duce intr-un final la extractie si la tratamente greoaie si extrem de scumpe.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri