După multe controverse, George Burcea a spus adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan!


După foarte multe discuții, George Burcea a făcut dezvăluiri neașteptate cu privire la despărțirea dintre el și Andreea Bălan.


In articol:

George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițe superbe și părea că vor fi împreună până la adânci bătrâneți. Cu toate acestea, din păcate, cei doi au pus punct relației la finalul anului trecut, iar de atunci pare că George Burcea și Andreea Bălan se află într-un soi de război rece, în cadrul căruia se atacă imediat cum prind ocazia.

George Burcea și Andreea Bălan.
George Burcea, atac dur la adresa Andreei Bălan.

Într-un interviu acordat pentru OK Magazine, George Burcea a discutat, pentru prima dată, despre motivele din spatele divorțului dintre el și faimoasa solistă. Se pare că totul ar fi pornit în urmă cu mai multe luni, și nu atunci când despărțirea propriu zisă a avut loc, iar principala cauza care a dus la ruptura dintre cei doi este superioritatea cu care Andreea Bălan îl trata pe fostul său soț, cel puțin din punct de vedere profesional.

Adevărul din spatele despărțirii dintre George Burcea și Andreea Bălan

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă(...)

George Burcea și Andreea Bălan
George Burcea a spus adevărul despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan.”, a mărturisit George Burcea, despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

 

Sursa: OK! Magazine


Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Anna Lesko, atac la adresa Andreei Bălan: „Este dezechilibrată”

Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri