Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară


Fie criza cât de rea, tot mai bine e în casa mea!

E principiul de viață moștenit din tată în fiu în familiile de asistați social cu ștate vechi de pe la noi. În vreme ce unii se plâng că nu mai fac față scumpirilor și facturilor, alții nici nu se gândesc încă să coboare din pat și să meargă la muncă. Sunt leneșii de lux, relaxați și odihniți -  pe care statul ii plătește să “stea”. “Drumul lenei” i-a dus astăzi pe reporterii “Asta-i România!” în Dolj, în Catanele- comună fruntașă a țării, care a numărat și numără încă cei mai mulți asistați social.  

            Criză, scumpiri, economie și de la o zi la alta- nevoie de bani și mai mulți!  Sunt cuvintele de ordine în viața românului de rând sufocat de prețuri, facturi și grija zilei de mâine. Unii mai strâng cureaua, alții își mai iau un job, unii sunt mai cumpătați, alții se mai împrumută ca să treacă luna; și totuși, există și români relaxați.

Echipa “Asta-i România!” ajunge în Dolj, în comuna Catanele, locul unde munca e de ani buni, un fel de virus misterios și necruțător care îi transformă pe cei buni de muncă în asistați social. Nici măcar criza care bate la ușă nu a reușit să-i sperie și să-i dea jos din vârful patului pe cei care care îngroașă listele “amărâților” plătiți de stat.

E puțin trecut de ora prânzului și la birtul din sat deja e masa plină de sticle goale.

E miezul zilei, când unii sunt sătui de muncă, iar alții deja obositi de stat, noroc cu telefoanele, care le mai taie din plictiseală.

Urmăriți un reportaj marca “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

„Mă ține ca un bibelou.” Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Care sunt cele mai utilizate tehnici de reproducere umană asistată?

4 motive pentru a alege o placă MDF lucioasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Pilula contraceptivă. Care sunt riscurile și beneficiile?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri