Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”


Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Mai săraci cu fiecare zi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, reporterii emisiunii ne invită să urmărim un material care vizează tot românul.

              Grija zilei de mâine crește invers proporțional cu veniturile. Asta trăiește românul de rând, care se simte tot mai sufocat de inflație. Mai obosiți, mai îngrijorați și mai datori, așa ne găsește finalul de lună, după ce toți banii ni se duc pe facturi, mâncare și rate.

4 din 10 angajați spun că își vor căuta un alt loc de muncă dacă nu primesc anul acesta o mărire de salariu iar restul nici nu îndrăznesc să se gândească la mai mulți bani, de teamă să nu piardă și jobul pe care îl au.

              Conform datelor INS (Institutul Național de Statistică n.r.), un angajat care câştiga 3 000 lei, dădea anul trecut pe întreţinere şi alimente aproape 1000 de lei, şi pe rată la bancă încă 1300.

Acum, după creșterea IRCC-ului (Indicele de referință pentru creditele consumatorilor – n.r.) rata a depăşit 2000 de lei, iar întreţinerea şi alimentele costă aproape 1200 lei. În condiţiile unui salariu similar, vedem că la final de lună veniturile sunt mai mici decât cheltuielile.

Nu ratați un material marca “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Bucle perfecte în doar câțiva pași

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri