Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”,  Familia Baldovin, vis împlinit
Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje “Asta-i România!” își așteaptă telespectatorii, în fața micilor ecrane, la Kanal D, cu povestea impresionantă a familiei Baldovin, din Teleorman.

În urmă cu câteva luni, echipa emisiunii ne-a făcut cunoscută drama unui tată care își creștea singur cei doi copii după ce mama îi părăsise. Micuții, în vârstă de 4 și 6 ani, dormeau pe o saltea de paie sprijinită de un morman de cărămizi, într-o casă ce stătea să cadă. Astăzi îi găsim fericiți între pereții unei case noi, cu tot confortul, după ce un om de bine a ales să le schimbe soarta.

Acesta le-a împlinit visul la care copiii nici nu îndrăzneau să viseze!

Dacă acum câteva luni, familia Baldovin nu mai avea speranța că viața li se poate schimba  în bine, iată că dorința Ie-a fost îndeplinită de un om care a adunat în jurul lui alți oameni și astfel, împreună, au reușit imposibilul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tot duminică, la “Asta-i România!”, îi cunoaștem pe Andrei și Oana, doi tineri din zona Maramureșului care, după 14 ani de trudă în Londra, unde cei erau proprietarii a două case si dețineau o afacere foarte profitabilă, s-au decis să o ia din nou de la capăt, și să se întoarcă acasă.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies