Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”,  Familia Baldovin, vis împlinit
Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje “Asta-i România!” își așteaptă telespectatorii, în fața micilor ecrane, la Kanal D, cu povestea impresionantă a familiei Baldovin, din Teleorman.

În urmă cu câteva luni, echipa emisiunii ne-a făcut cunoscută drama unui tată care își creștea singur cei doi copii după ce mama îi părăsise. Micuții, în vârstă de 4 și 6 ani, dormeau pe o saltea de paie sprijinită de un morman de cărămizi, într-o casă ce stătea să cadă. Astăzi îi găsim fericiți între pereții unei case noi, cu tot confortul, după ce un om de bine a ales să le schimbe soarta.

Acesta le-a împlinit visul la care copiii nici nu îndrăzneau să viseze!

Dacă acum câteva luni, familia Baldovin nu mai avea speranța că viața li se poate schimba  în bine, iată că dorința Ie-a fost îndeplinită de un om care a adunat în jurul lui alți oameni și astfel, împreună, au reușit imposibilul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Tot duminică, la “Asta-i România!”, îi cunoaștem pe Andrei și Oana, doi tineri din zona Maramureșului care, după 14 ani de trudă în Londra, unde cei erau proprietarii a două case si dețineau o afacere foarte profitabilă, s-au decis să o ia din nou de la capăt, și să se întoarcă acasă.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Cum ne sabotăm dragostea în relații. 7 motive pentru care majoritatea relațiilor eșuează

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies