Duminică aceasta, de la ora 14:30, la "Asta-i România" veți avea ocazia să "vizitați" singura casă cu susul în jos din țara noastră  


O casă cu susul în jos, pentru cei mai mulți dintre noi, pare o descriere dintr-o poveste cu personaje mitice.

Pentru un tânăr din județul Gorj este un vis devenit realitate. La doar 26 de ani, Alex Ducu, fără studii în domeniul arhitecturii sau al construcțiilor, dar cu multă determinare și cu ajutorul unor prieteni, a reușit ceea ce pentru mulți părea imposibil – să ridice o casă cum alta nu-i. Casă răsturnată, construită în doar câteva luni după proiectul tânărului gorjean, a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din satul Ponoare, județul Gorj.

 Construcția minune scoate din anonimat un sat uitat de lume și e mândria proprietarului, care deși se recomandă a fi un om cu picioarele pe pământ, în casa lui merge pe tavan. Totul e întors cu susul în jos, acoperișul e pe post de fundație, iar masa gata pregătită pentru cină atârnă deasupra capului. Căsuța răsturnată are baie, bucătărie și dormitor, toate utilate, și poate fi oricând locuită.

 Interiorul casei este cu adevărat spectaculos și cei care trec ...acoperișul...au nevoie de ceva timp că să se acomodeze, altfel riscă să amețească. Trebuie să ocolească corpurile de iluminat de pe tavanul devenit podea, în timp ce mobilă atârnă periculos deasupra capului, de la dulapuri până la  mese şi paturi – toate aranjate până în cel mai mic detaliu.

            Turiștii vin din toate colțurile țării pentru a vedea minunea și pentru a face poze care devin virale în spațiul online.

             Nu ratați cel mai inedit proiect de casă din România, duminică, începând cu ora 14:30, într-un reportaj marca "Asta-i România", prezentat de Mihai Ghiță.


Abonează-te pe

Citește și:

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

7 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mari cheltuieli!

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri