Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”. Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților


Duminica aceasta, emisiunea „Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor un subiect care a făcut în mediul virtual, și nu numai, provocând un scandal imens.

Este vorba despre videoclipul postat recent pe internet, în care celebrul manelist Dani Mocanu, apare alături de un animal feroce, un leu. Videoclipul a strâns aproape 8 milioane de vizualizări într-un timp record, însă <faima> a venit la pachet cu o anchetă și un dosar penal pentru renumitul manelist.

Din dorința de a ieși în evidență și de a arata lumii că până și cele mai fioroase animale pot fi îmblânzite, atunci când <ai valoare>, manelistul și cei din staful lui au omis un detaliu extrem de important- felina exotică nu era,

se pare, în cea mai bună stare de sănătate, <detaliu> care stârnește acum revoltă în mediul online și nu numai.

Imaginile cu leul rănit ținut în lesă, mângâiat și tras de coadă, au stârnit valuri de indignare pe rețelele de socializare, pentru ca mai apoi să intre în atenția poliției care  s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor. Anchetatorii au efectuat trei percheziții, atât în vilele manelistului cât și în studioul unde s-a filmat videoclipul.

Proprietarul animalului, care este din satul dambovițean Picior de Munte, cel care a împrumutat leul manelistului pentru așa zisul act artistic, are acasă o adevărată crescătorie de sălbăticiuni, iar echipa „Asta-i România!” a descoperit, la fața locului, cel puțin șase lei.

Sătenii spun că sunt obișnuiți cu răgetul fiarelor, dar totodată ei n-au ce face în acest sens; jungla de lângă ei ar fi apărut cu mulți ani în urmă... Și asta nu este tot; acum 5 ani, stăpânul leilor s-a mai aflat în vizorul presei și al autorităților după ce una dintre felinele uriașe ar fi atacat și rănit o femeie. Proprietarul cu pasiuni periculoase spunea, la acea vreme, că tânăra ar fi fost mușcată de niște câini, asta deși medicii au preluat-o chiar de lângă cușca leului. 

Ce spune manelistul  în apărarea sa, în ceea ce privește acuzele ce i se aduc, și care este reacția autorităților, aflăm duminica aceasta, de la ora 14:30, într-un material cu imagini în exclusivitate, marca

“Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

E bună cura de slăbire cu pufuleți? Topește 10 kilograme în 7 zile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri