Duete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero


Duete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero

Toamna si-a intrat in drepturi, iar vremea de afara ne trimite cu gandul la unele dintre cele mai de succes piese lansate de-a lungul carierei lui Zucchero.

 

Cum artistul italian ajunge in Romania, unde va sustine doua concerte, unul la Cluj pe 12 noiembrie la Sala Polivalenta si unul la Bucuresti pe 14 noiembrie la Sala Palatului, a venit momentul sa intram in starea de show prin cele mai faimoase colaborari ale lui Zucchero.
In 1991, parintele blues-ului italian a lansat “Senza una donna”, realizand o varianta speciala alaturi de Paul Young.
Link “Senza una donna”- https://www.youtube.com/watch?v=ZiUn8RwpcfY
In perioada dintre 1991-1993, Zucchero si-a continuat pleiada de colaborari cu Sting, Luciano Pavarotti si Andrea Bocelli.
Alaturi de Sting, artistul italian a cantat piesa “Muoio per te”, dar si “Every breath you take”, prezentate in mai multe concerte de-ale celor doi artisti.
Zucchero este unul dintre artistii cu cele mai multe colaborari cu nume sonore din lumea muzicala, iar “Miserere” si “Va Pensiero”, cantate impreuna cu Luciano Pavarotti, sunt unele dintre cele mai apreciate piese cantate in concerte.
Link “Miserere”- https://www.youtube.com/watch?v=eEyFacD-PMA
Mai mult, Zucchero a cantat in concerte cu Scorpions, cu B.B. King, U2, Joe Cocker si multi altii.
Link “Send me an angel”- https://www.youtube.com/watch?v=1GsxHiCgVzA
Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro,
bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.
Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

Cum artistul italian ajunge in Romania, unde va sustine doua concerte, unul la Cluj pe 12 noiembrie la Sala Polivalenta si unul la Bucuresti pe 14 noiembrie la Sala Palatului, a venit momentul sa intram in starea de show prin cele mai faimoase colaborari ale lui Zucchero.In 1991, parintele blues-ului italian a lansat “Senza una donna”, realizand o varianta speciala alaturi de Paul Young.Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing( eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

98 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri