“Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2

“Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2
“Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2

  Astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, telespectatorii se pot bucură de un nou episod al serialului “Drumul tăcerii”, o producție plină de dramă și mister, în care intriga puternică și răsturnările de situație cresc suspansul cu fiecare episod.

Misterul care planează asupra autobuzului plin cu elevi, dispărut într-un mod absolut misterios, într-una dintre cele mai bogate suburbii ale Atenei, continuă cu noi evenimente ce vor pune pe jar localnicii.

Forțele de poliție continuă ancheta, iar comunitatea locală și întreaga țară par să nu-și revină din teribilul șoc legat de dispariția elevilor. Poliția întâmpină tot mai multe dificultăți în încercarea de a elucida acest caz înfiorător.

Astăzi, de la ora 15:00, acțiuni pline de suspans vor introduce privitorul într-o atmosferă copleșitoare, încărcată de emoție, odată cu difuzarea unui nou episod, din ”Drumul tăcerii”, la Kanal D2.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Răpitorii măresc răscumpărarea, împingând părinții la disperare și conducându-l pe Nasos (Dimitris Lalos) la concluzia că motivația din spatele răpirii este ceva mai puternic decât banii.

Cercetările asupra cazului de agresiune școlară vor duce la arestări, iar familia lui Spiros Karouzos (Antonis Kafetzopoulos) va fi în centrul atenției. Complicii lui Michalis (Nikolas Papagiannis) cer să se întâlnească cu cel care orchestrează tot acest plan malefic. Planul de evadare al lui Savvas (Takis Sakellariou) o va face pe Elpida (Hristina Heila-Fameli) să se confrunte cu o dilemă tulburătoare. În cazul în care ceva nu va merge bine, ei nu își vor pune doar viața lor în pericol, ci și pe cea a copiilor lor.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, un nou episod al serialului "Drumul tăcerii". Producția va putea fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2.

 Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies