Drama neștiută a faimosului Culiță Sterp! „Tată, te așteptăm acasă!”


Culiță Sterp a povestit drama care stă în spatele succesului său.


In articol:

  Mama lui Culiță Sterp este deja celebră, la fel și frații și surorile artistului, pe care i-am putut vedea la fiecare eveniment de familie. Despre tatăl cântărețului însă, nicio veste. Bărbatul nu a apărut niciodată public alături de familia sa.

  Culiță Sterp nu a ezitat să publice în mediul online poze cu întreaga sa familie, însă un personaj lipsește cu desăvârșire din toate portretele de familie, lucru observat și de fani. Culiță Sterp a vorbit despre tatăl său într-un interviu pentru Kanal D.

  Din cauza neînțelegerilor cu mama Geta, așa cum este cunoscută de public, soțul acesteia a ales să își părăsească familia în urmă cu 6 ani. În primii ani de ruptură, bărbatul nu a păstrat niciun fel de legătură cu familia sa, ba chiar evita să răspundă la telefon atunci când era sunat de copiii săi.

  familia sterp

  În momentul de față, se pare că relația dintre tatăl lui Culiță Sterp și copiii săi merge spre bine. Artistul a spus că vorbește cu tatăl său o dată la câteva luni. Tensiunile încă există, ruptura fiind prea mare pentru a putea fi depășită, dar cu toate acestea, Culiță spune că își așteaptă tatăl acasă cu brațele deschise.

  Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor 2021, declarații emoționante pentru Daniela, viitoare mămică: "În sufletul meu se întâmplă multe..."

  Culiță Sterp: „Tata nu ne-a zis niciodată – te iubesc – ”

  culita sterp

  „Noi am crescut la țară, ne jucam pe câmp. Tatăl nostru, de vreo 6 ani, nu mai locuiește cu noi. Au avut ei certurile lor. Ei nu sunt divorțați pentru că nu s-au căsătorit niciodată. Au făcut patru copii din dragoste, s-au văzut, s-au plăcut.

  El s-a mutat în altă parte, și-a făcut casă. Lui nu i-a plăcut să fie cicălit. Nu zic că e vina mamei, vina e a amândurora. Se certau des și nu au mai rezistat.

  Citeste si: Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și mama Geta! Cum s-au înțeles după despărțirea artistei de Culiță Sterp: „Ne-am înțeles foarte...”

  Tata e o fire foarte rece. Nu ne-a zis niciodat ă „te iubesc”. Ne-a lipsit afecțiunea. Câteodată, iubea prietenii mai mult. I-aș fi pus mai multă iubire în suflet pentru noi.

  Aș fi vrut să nu se fi despărțit, dar ținem legătura cu el. E drept, nu ne-am mai auzit de două luni. De când a plecat, niciodată nu ne-a sunat. În primii ani, nici nu voia să vorbească cu noi. Tată, dacă vrei să vii acasă, ești așteptat cu brațele deschise de toată familia. Poți să vii acasă când vrei tu”, a spus Culiță Sterp la Kanal D.

   

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Cu ce se mănâncă APIO

  A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

  Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

  Ce nu se poate mânca cu mâna

  Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Lifestyle

  Ce nu se poate lua în bagajul de mână

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Divertisment
  Parteneri