Dr. Vera Daghie, specialistul Kfetele.ro in NUTRITIE, va spune totul despre PASTILELE DE SLABIT. Sunt bune sau nu in curele de slabire?


Dr. Vera Daghie, specialistul Kfetele.ro in NUTRITIE, va spune totul despre PASTILELE DE SLABIT. Sunt bune sau nu in curele de slabire?

Stau eu şi vă întreb, în calitate de medic: oare merită să ne riscăm vieţile pentru nişte droguri, pentru nişte otrăvuri, care pe cât de periculoase sunt, pe atât de ineficiente se dovedesc a fi pe termen lung?!

Această nebunie iscată în jurul pastilelor de slăbit ar trebui sa înceteze, iar lumea ar trebui informată corect, pentru ca fiecare dintre noi are dreptul să ştie clar la ce se expune atunci când face o asemenea alegere. Mai mult decât atât, medicii care prescriu aceste aşa-zise medicamente ar trebui să se gândească de două ori înainte de a le recomanda, să se gândească la faptul că în fata lor se poate afla mama lor, sora lor, fiica lor... În cazul acesta le-ar mai prescrie cu aşa uşurinţă aceste otrăvuri?

Dragii mei cititori, dragele mele cititoare, spuneţi un NU categoric acestor buline aducătoare numai de nenorociri. Şi, credeţi-mă, nu exagerez deloc. Vorbesc în calitate de medic, de specialist care cunoaşte faptul că aceste medicamente sunt distrugătoare pentru organismul uman. Nu le luaţi la întâmplare, nu le luaţi după ureche! Daca vi le recomandă un medic, mai cereţi şi o a doua părere.

Viaţa noastră e mult prea preţioasă şi... e una singură! Haideţi să o traim cu decenţă!!!    

Dr. Vera Daghie – medic nutritionist

Tel: 0760862499

https://www.facebook.com/DietePersonalizate/

https://www.dietepersonalizate.ro/ro/


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Emma Roberts este însărcinată! Ea și iubitul său, Garrett Hedlund, vor deveni părinți pentru prima dată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri