Dovada ca orice femeie este frumoasa si arata fenomenal de bine!


Un stilist talentat din Riga invita cele mai obisnuite femei de la eleve la pensionare la scoala sa de arte, in care lucreaza intens asupra stilului fiecarei participante in parte.

 

Constantin Bogomolov este un stilist talentat, el creaza look-uri extraordinare, in mare parte se bazeaza pe cunostintele sale psihologice, astfel caracterul, temperamentul, dar si domeniul de activitate joaca un rol esential in schimbarea aspectului.
Eroinele proiectului sau social trec prin mai multe etape care le ajuta sa devina mai increzatoare, dar si sa se inteleaga mai bine pe ele insasi, astfel vor putea sa isi gaseasca look-ul perfect.
Sursa

Constantin Bogomolov este un stilist talentat, el creaza look-uri extraordinare, in mare parte se bazeaza pe cunostintele sale psihologice, astfel caracterul, temperamentul, dar si domeniul de activitate joaca un rol esential in schimbarea aspectului.Eroinele proiectului sau social trec prin mai multe etape care le ajuta sa devina mai increzatoare, dar si sa se inteleaga mai bine pe ele insasi, astfel vor putea sa isi gaseasca look-ul perfect.Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri