Doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” sunt împreună?! Aevărul despre relația dintre Mona și Cristian Jitaru! „Frumoasa mea”

Mona si Jitaru Puterea Dragostei
Se pare ca Mona si Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” formeaza cel mai nou cuplu din showbiz.

Faptul că au părăsit casa „Puterea Dragostei” nu pare să îi deranjeze pe Mona și Cristian Jitaru pentru că... se pare că și-au găsit alinarea unul în brațele celuilalt!

Deși amândoi au mers în Turcia pentru a-și găsi marea dragoste, Universul a avut alte planuri pentru Mona și Cristian Jitaru. Amândoi au avut un parcurs relativ scurt la „Puterea Dragostei”, dar ieșirea din competiție nu i-a afectat prea tare, mai ales că acum sunt mai apropiați ca niciodată!

Citeste si: Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare neașteptată cu doi maneliști celebri

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru i-au luat pe internauți prin surprindere, iar ipostazele în care s-au afișat cei doi sunt total neașteptate! Tinerii s-au fotografiat împreună, la... cumpărături! Cristian Jitaru a însoțit-o pe Mona în mai multe magazine, de unde au cumpărat mai multe lucruri pentru a-i ajuta pe cei nevoiași, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Mona si jitaru
Mona de la „Puterea Dragostei” a organizat o strângere de fonduri alături de Cristian Jitaru, pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mai mult decât atât, cei doi au dus actul de caritate până la final și au apelat la oamenii inimoși, pentru a organiza o strângere de fonduri. Fie că e vorba despre diverse obiecte sau bani, Mona și Cristian Jitaru au apelat la bunătatea prietenilor lor virtuali, astfel încât să poată ajuta familiile aflate la ananghie.

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru formează un cuplu?!

Întrebat de internauți dacă este împreună cu Mona de la „Puterea Dragostei”, răspunsul lui Cristian Jitaru i-a pus pe gânduri pe fani! „Ehhhhh...”, a transmis acesta. Mai mult decât atât, foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” au organizat și un live împrună, în miez de noapte, și s-au filmat în ipostaze neașteptate, în mașină.

Citeste si: Cristian Jitaru, fost jucător FCSB a ajuns la „Puterea Dragostei”. Vezi pe ce sexy concurentă a pus ochii!

Mona si Cristian Jitaru
Mona și Cristian Jitaru s-au afișat în ipostaze neașteptate.

„Te pup bomboană, te pup frumoasa mea. Noapte bună, dulceață!”, i-a spus Cristian Jitaru focoasei Mona.

Deși până în acest moment nici unul dintre cei doi nu au confirmat sau infirmat existența unei relații amoroase între ei, remarcăm faptul că după scurta relație cu George de la „Puterea Dragostei”, Mona nu s-a afișat cu un alt bărbat!Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Mircea Eremia și Andra Volos, surprinși în ipostaze romantice în miez de noapte

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Bogdan Mocanu, veste extraordinară despre el și Bianca Comănici: „Nu trebuia să vă spun...”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies