Doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” sunt împreună?! Aevărul despre relația dintre Mona și Cristian Jitaru! „Frumoasa mea”

Mona si Jitaru Puterea Dragostei
Se pare ca Mona si Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” formeaza cel mai nou cuplu din showbiz.

Faptul că au părăsit casa „Puterea Dragostei” nu pare să îi deranjeze pe Mona și Cristian Jitaru pentru că... se pare că și-au găsit alinarea unul în brațele celuilalt!

Deși amândoi au mers în Turcia pentru a-și găsi marea dragoste, Universul a avut alte planuri pentru Mona și Cristian Jitaru. Amândoi au avut un parcurs relativ scurt la „Puterea Dragostei”, dar ieșirea din competiție nu i-a afectat prea tare, mai ales că acum sunt mai apropiați ca niciodată!

Citeste si: Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare neașteptată cu doi maneliști celebri

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru i-au luat pe internauți prin surprindere, iar ipostazele în care s-au afișat cei doi sunt total neașteptate! Tinerii s-au fotografiat împreună, la... cumpărături! Cristian Jitaru a însoțit-o pe Mona în mai multe magazine, de unde au cumpărat mai multe lucruri pentru a-i ajuta pe cei nevoiași, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Mona si jitaru
Mona de la „Puterea Dragostei” a organizat o strângere de fonduri alături de Cristian Jitaru, pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, cei doi au dus actul de caritate până la final și au apelat la oamenii inimoși, pentru a organiza o strângere de fonduri. Fie că e vorba despre diverse obiecte sau bani, Mona și Cristian Jitaru au apelat la bunătatea prietenilor lor virtuali, astfel încât să poată ajuta familiile aflate la ananghie.

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru formează un cuplu?!

Întrebat de internauți dacă este împreună cu Mona de la „Puterea Dragostei”, răspunsul lui Cristian Jitaru i-a pus pe gânduri pe fani! „Ehhhhh...”, a transmis acesta. Mai mult decât atât, foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” au organizat și un live împrună, în miez de noapte, și s-au filmat în ipostaze neașteptate, în mașină.

Citeste si: Cristian Jitaru, fost jucător FCSB a ajuns la „Puterea Dragostei”. Vezi pe ce sexy concurentă a pus ochii!

Mona si Cristian Jitaru
Mona și Cristian Jitaru s-au afișat în ipostaze neașteptate.

„Te pup bomboană, te pup frumoasa mea. Noapte bună, dulceață!”, i-a spus Cristian Jitaru focoasei Mona.

Deși până în acest moment nici unul dintre cei doi nu au confirmat sau infirmat existența unei relații amoroase între ei, remarcăm faptul că după scurta relație cu George de la „Puterea Dragostei”, Mona nu s-a afișat cu un alt bărbat!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mircea Eremia și Andra Volos, surprinși în ipostaze romantice în miez de noapte

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bogdan Mocanu, veste extraordinară despre el și Bianca Comănici: „Nu trebuia să vă spun...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies