Doga, șah și mat pentru Pembe

Doga, șah și mat pentru Pembe
Doga, șah și mat pentru Pembe

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, situația continuă să fie extrem de tensionată în familia Unal, după separarea lui Abdullah de soția sa, Pemb

Conștientă că situația nu se va remedia între ea și copiii lui Abdullah, Alev îl sfătuiește pe iubitul său să îi atragă pe toți de partea sa, ca bărbatul să nu aibă de suferit în urmă procesului de divorț. Alev nu știe că problemele sale abia încep…

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe de altă parte, odată cu plecarea lui Abdullah din sânul familiei, Pembe “schimbă” foaia în ceea ce privește regulile casei ce urmează a se derula de acum înainte, situație care poate strica viitorul celor din casă.

Kîvîlcîm se confruntă cu adevărurile mărturisite de Omer însă, în pofida bunelor intenții ale acestuia, frumoasa femeia va lua o decizie care va șoca.

 

Ce se va întâmplă atunci când Pembe, din dorința de a se impune în fața tuturor, îi va prezenta lui Faith o tânăra frumoasă, pe Kevser, în vederea unei eventuale căsătorii a fiului său cu aceasta, cum se va răzbuna Doga pe mama acestuia și, cum va reacționa Omer atunci când Kîvîlcîm își va face apariția în fața sa, la brațul unui alt bărbat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Discuția aprinsă dintre Antoni și Rebecca! Concurentul s-a săturat de reproșuri și este pe cale să explodeze: „Am nervii foarte jos în momentul ăsta. Nu vreau să ajungă la pământ.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Rețeta de budincă de orez cu mere a Paulei Chirilă: „Miroase foarte bine, e super aromată. Doamne, cât e de bună!”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies