„Doamna Budeanu s-a adresat profesorilor ca unor câini vagabonzi.” O profesoară a pus-o la punct pe Dana Budeanu

„Doamna Budeanu s-a adresat profesorilor ca unor câini vagabonzi.” O profesoară a pus-o la punct pe Dana Budeanu
„Doamna Budeanu s-a adresat profesorilor ca unor câini vagabonzi.” O profesoară a pus-o la punct pe Dana Budeanu

Dan Budeanu a declarat că nu este de acord cu greva profesorilor. În urma acestor declarații, vedeta a primit replică din partea unei profesoare.

Dana Budeanu este un personaj foarte controversat, care de-a lungul timpului și-a exprimat public părerea într-un mod foarte agresiv despre mai multe subiecte de interes, printre care și educație, politică sau sănătate.

De data aceasta, greva cadrelor didactice din România a constituit un prilej pentru vedetă pentru a-și expune punctul de vedere cu privire la această situație.

Conform spuselor sale, profesorii câștigă suficient pentru munca pe care o prestează, iar creșterile salariale în rândul profesorilor ar fi nejustificate.

În urma acestei declarații a controversatei vedete, au existat mai multe reprici în mediul online ale cadrelor didactice, printre care s-a făcut remarcată și viralizată replica pe care o profesoară i-a dat-o vedetei în mediul online.

Dana Budeanu, pusă la punct de către o profesoară

Citește și: „Ce e cu ăștia?!” Dana Budeanu și-a exprimat părerea în legătură cu românii care fac grătar

Dana Budeanu, pusă la punct de către o profesoară
Dana Budeanu, pusă la punct de către o profesoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În mediul online s-a viralizat o postare pe care un cadru didactic a făcut-o cu referire la comentariile Danei Budeanu la adresa profesorilor. Vedeta consideră că greva profesorilor nu este justificată de nivelul de pregătire al acestora și că salariile lor din momentul de față sunt direct proporționale cu efortul pe care îl depun.

În condițiile în care venitul unui profesor debutant este cu puțin peste 2300 de lei, profesorii se arată nemulțumiți cu privire la condițiile în care sunt tratați.

Astfel, profesoara care a atacat-o dur pe Dana Budeanu a ținut să precizeze că din cei 3000 de lei pe care îi câștigă lunar se descurcă foarte greu în zilele noastre, mai ales că pe lângă facturi, rate și alte cheltuieli esențiale, trebuie să plătească și o serie de cursuri de formare.

„(…) Azi dimineață, în timp ce îmi beam cafeaua, am îndrăznit să comentez pe un grup de profesori și părinți, spunând că eu nu pot trăi cu 3000 de lei pe lună. Din acești bani, pe lângă facturi, rată și alte necesare, mai trebuie ca, din când în când, să îmi cumpăr și o carte, să îmi plătesc un curs pentru că, știți ceva, doamna Budeanu? Mie îmi place să îmi fac profesia bine, să merg în fața clasei pregătită, să aduc mereu ceva nou copiilor.

Din acest motiv mă simt obligată să investesc în permanență în formarea mea profesională și, întrucât statul nu mă sprijină în acest sens, mă descurc din salariul meu de 3000 de lei .”, este o parte din mesajul profesoarei din România, care a devenit viral în mediul online.

Dana Budeanu, criticată pentru modul în care s-a exprimat cu privire la greva cadrelor didactice

Citește și: „Nu salariul din învățământ rezolvă problema” Ce spune Monica Tatoiu despre greva din învățământ?

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Dana Budeanu, criticată pentru modul în care s-a exprimat cu privire la greva cadrelor didactice
Dana Budeanu, criticată pentru modul în care s-a exprimat cu privire la greva cadrelor didactice[Sursa foto: Facebook]

În final, profesoara și-a încheiat discursul aducând în discuție vocabularul neadecvat pe care Dana Budeanu l-a folosit atunci când s-a adresat cadrelor didactice.

 „ Doamna Budeanu s-a adresat profesorilor ca unor câini vagabonzi (…) se laudă cu studiile dumneaei în străinătate, înseamnă că este o intelectuală și toată lumea își poate permite să se adreseze profesorilor ca unor câini. Îmi cer iertare față de mine că au fost zile când v-am admirat curajul. Doamna Budeanu, mi-ați dat o lecție! M-ați ajutat să înțeleg că, în această țară, educația nu se poate face cu zâmbet. E ok….atât ați putut… ”, a continuat profesoara.

 Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Nu ne-am făcut planuri.” Brigitte Pastramă a dezvăluit care este adevăratul motiv al plecării în Dubai fără Florin Pastramă

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies