DJ Wanda e în formă maximă la 42 de ani! Uite cum arată în costum de baie!

DJ Wanda e în formă maximă la 42 de ani! Uite cum arată în costum de baie!
DJ Wanda e în formă maximă la 42 de ani! Uite cum arată în costum de baie!

DJ Wanda este mai în formă ca niciodată, iar acest lucru se datorează nu doar unui regim alimentar echilibrat ci și antrenamentelor de tip spartan pe care vedeta le execută la sala de fitness.

Sportul este nelipsit din viața vedetei! DJ Wanda ajunge la sală chiar de 5 ori pe săptămână, unde face antrenamente de tip HIIT (High Intensity Training). În plus, a înlocuit alergatul în aer liber cu înotul.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 3-9 martie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile- previziuni pentru Kfetele.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

“Sunt mereu atentă la ceea ce mănânc. Exclud carbohidrații în exces și dulciurile, însă accentul cade mereu pe sport. Ajung la sală de 5 ori pe săptămână și fac antrenamente de tip HIIT, cu greutatea corpului. Sunt antrenamente foarte complexe și grele, prin care lucrez toți mușchii. Se combină mai multe tipuri de exerciții în serii repetate de trei ori, pe care le execut legat, fără pauză. Fac în total 12-14 tipuri de exerciții într-un antrenament”, spune DJ Wanda.

La fiecare sesiune de antrenament, DJ Wanda arde în jur de 800 de calorii. Aceasta mixează antrenamentele din sala de fitness cu înotul, acolo parcurge fără probleme chiar și 800-1000 de metri.

“Antrenamentele în sală le fac de 3 ori pe săptămână și de două ori ajung la bazin. Aici parcurc lejer 800-1000 de metri în stil bras. Înotul este foarte solicitant și necesită multă forță și multă experiență.

Stilul meu preferat este bras. Nu stau niciodată la sală mai mult de o oră, lucrez intens, iar în total ard prin efort fizic în jur de 4000 de calorii pe săptămână. Acesta este secretul formei mele fizice”, mai spune DJ Wanda.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Zodiac CHINEZESC săptămânal 4-10 MARTIE 2019. Un NOU mesaj INTELEPT de primavară!

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe operatii estetice. Peste 77.000 de interventii de infrumusetare, doar in 2017

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies