Cum reacționează zodiile când te desparți de ele


Dragostea și sentimentul de a fi îndrăgostit reprezintă niște experiențe unice, nemaipomenite. Ce se întâmplă însă dacă fiorii dragostei nu durează? Cuvântul despărțire nu sună prea bine și poate aduce cu el sentimente contradictorii, în funcție de fiecare persoană în parte și în funcție de zodie. Iată ce ne spun astrele.


In articol:

1. BERBEC

Agresivitatea ta își poate pune amprenta în cazul unei despărțiri. La început te poți simți încărcat de furie, de aceea te vei descărca pe fostul tău partener. Îți vei aminti fiecare lucrușor care nu ți-a plăcut și tocmai acum îi vei reproșa. De asemenea, abia aștepți să le povestești prietenelor tale.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 4-10 MARTIE 2019. Un NOU mesaj INTELEPT de primavară!

2. TAUR

Ești o zodie care pare să reacționeze destul de bine în urma unei despărțiri. Perioada aceasta e singurătate este de fapt o oportunitate pentru tine. Ai mai mult timp liber și ți-l dedici în totalitate ție! O raită prin magazine este tot ceea ce ai nevoie. Și clasica înghețată savurată în fața televizorului sună perfect pentru tine. E ok să petreci timp singură, mai ales după un astfel de eveniment.

3. GEMENI

Nici ție cuvântul ,,despărțire” nu îți trezește sentimente negative. Dimpotrivă, tu privești totul într-un mod optimist și viața de celibatară este bună pentru tine. Ai ocazia să întâlnești multe persoane noi, să te împrietenești și nimeni nu te va obliga să iei decizii cruciale pe loc. așa că profiți de acest timp până ți se vor aprinde din nou călcâiele după cineva.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri