Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Cum reacționează zodiile când te desparți de ele
Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Dragostea și sentimentul de a fi îndrăgostit reprezintă niște experiențe unice, nemaipomenite. Ce se întâmplă însă dacă fiorii dragostei nu durează? Cuvântul despărțire nu sună prea bine și poate aduce cu el sentimente contradictorii, în funcție de fiecare persoană în parte și în funcție de zodie. Iată ce ne spun astrele.

1. BERBEC

Agresivitatea ta își poate pune amprenta în cazul unei despărțiri. La început te poți simți încărcat de furie, de aceea te vei descărca pe fostul tău partener. Îți vei aminti fiecare lucrușor care nu ți-a plăcut și tocmai acum îi vei reproșa. De asemenea, abia aștepți să le povestești prietenelor tale.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 4-10 MARTIE 2019. Un NOU mesaj INTELEPT de primavară!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

2. TAUR

Ești o zodie care pare să reacționeze destul de bine în urma unei despărțiri. Perioada aceasta e singurătate este de fapt o oportunitate pentru tine. Ai mai mult timp liber și ți-l dedici în totalitate ție! O raită prin magazine este tot ceea ce ai nevoie. Și clasica înghețată savurată în fața televizorului sună perfect pentru tine. E ok să petreci timp singură, mai ales după un astfel de eveniment.

3. GEMENI

Nici ție cuvântul ,,despărțire” nu îți trezește sentimente negative. Dimpotrivă, tu privești totul într-un mod optimist și viața de celibatară este bună pentru tine. Ai ocazia să întâlnești multe persoane noi, să te împrietenești și nimeni nu te va obliga să iei decizii cruciale pe loc. așa că profiți de acest timp până ți se vor aprinde din nou călcâiele după cineva.

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe operatii estetice. Peste 77.000 de interventii de infrumusetare, doar in 2017

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies